Guest Share Posted October 6, 2004 Gondltam megnyitom ezt a fórumot, legfőbbképpen azért, mert kezd megtelni az Oblivion téma a Morrowindre vonatkozó hozzászólásokkal. Meg az ember szeret dumálni a kedvenc játékáról, szal gyertek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerub 0 Share Posted October 6, 2004 Mi az a Morrowind? Valami szél fajta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csirke01 0 Share Posted October 6, 2004 Szal akkor tud valaki segíteni?Ott akadtam el amikor a mittommilyen koponyát kell kell elvinni a Mages Guild vezetőjének.Namármost.Én meg is szereztem oda is adtam.De amikor visszamentem Caius Cosades-hez akkor nem adott munkát.Azt írja a végigjátszás hogy felajánlja az ágyát alvásra és amikor alszok akkor valami rémálmom lesz.Nekem ilyen nem történt és nem akar adni munkát.Már mindent megpróbáltam.Kérem valaki segítsen mert eddig nagyon tetszik a game. Köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
loserr 0 Share Posted October 7, 2004 ez az alap morrowind? vagy a tribunal? mert abban van a rémálom mikor rád támadnak nem? mind1 én nem vittem még végig egyiket se... akadt a gépemen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csirke01 0 Share Posted October 7, 2004 ez az alap morrowind? vagy a tribunal? mert abban van a rémálom mikor rád támadnak nem? mind1 én nem vittem még végig egyiket se... akadt a gépemen... Nem ez még a sima játék az elején...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brenda 0 Share Posted October 7, 2004 Csirke01: Valószínűleg az a gond, hogy nem kérdeztél rá arra, amiért igazából küldtek. A koponyagyűjtő mágus-orkot (aki azért nem a vezető a Mages Guildben, de ez most lényegtelen) meg kell kérdezned a "Nerevarine cult"-tal kapcsolatban. Caius csak azután ad új feladatot, hogy erről beszámoltál neki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csirke01 0 Share Posted October 7, 2004 Csirke01: Valószínűleg az a gond, hogy nem kérdeztél rá arra, amiért igazából küldtek. A koponyagyűjtő mágus-orkot (aki azért nem a vezető a Mages Guildben, de ez most lényegtelen) meg kell kérdezned a "Nerevarine cult"-tal kapcsolatban. Caius csak azután ad új feladatot, hogy erről beszámoltál neki. A leírás szerint neki kell odaadni a koponyát.Amugy már mindent megkérdeztem tőle.Nemtom mi lehet.Most megnézem mégegyszer..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horakme 0 Share Posted October 9, 2004 Ha a koponyát visszavitted akkor elvileg tudsz vele beszélni a Nekromantákról és meg tod azt is kérdezni, hogy ő is az e. Ezt simán letagadja de a további információkat megadja. Én legalábbis így jutottam tovább, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csirke01 0 Share Posted October 9, 2004 Ha a koponyát visszavitted akkor elvileg tudsz vele beszélni a Nekromantákról és meg tod azt is kérdezni, hogy ő is az e. Ezt simán letagadja de a további információkat megadja. Én legalábbis így jutottam tovább, Na!Erre én is rájöttem.De itt van a Journalomból egy részlet amit nem igazán tudok értelmezni. "When you reach Level 3 or higher, return to Caius for more orders" Na ez ugy gondolom hogy szint lépéssel van kapcsolatban.De!A Mágusoknál kell elérnem a 3dik szintet?Nem tudom mivan...........Vagyis megnéztem az infomat.És azt irja hogy a Levele szintem 1-es.Namármost e bből jön a kérdés hogy azt hogy fejlesztem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayke 0 Share Posted October 9, 2004 Már megbocsáss, de ebből arra következtetek, hogy még kezdő vagy! Régen én is így voltam vele. Nos, vannak a Major Skillek ha jól emlékszem, amit az elején ki is lehetett választani a karakteralkotásnál. Azokat kell fejlesztened, és ha összesen 5 pontnyit fejlesztesz, akkor lépsz 1 szintet. Remélem érthető. Gondolom azért kell ez, mert Caius úgy gondolja, hogy 1. szinttel nem vagy alkalmas még a feladatra! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csirke01 0 Share Posted October 9, 2004 Már megbocsáss, de ebből arra következtetek, hogy még kezdő vagy! Régen én is így voltam vele. Nos, vannak a Major Skillek ha jól emlékszem, amit az elején ki is lehetett választani a karakteralkotásnál. Azokat kell fejlesztened, és ha összesen 5 pontnyit fejlesztesz, akkor lépsz 1 szintet. Remélem érthető. Gondolom azért kell ez, mert Caius úgy gondolja, hogy 1. szinttel nem vagy alkalmas még a feladatra! :D Igen jól gondolod még kezdő vagyok Ha jól értem akkor ez egyik major skillem fejlesztem tovább 5 szinttel feljebb, akkor a Level szintem nő 1el? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayke 0 Share Posted October 9, 2004 Végülis igen, de nem feltétlenül. Példa: Major skillek: Atlétika Rövidkardok Hosszúkardok Blokkolás Bunkós fegyverek És ha ezek közül mondjuk mindegyiket növeled 1-el, akkor lépsz 1 szintet. Tehát az a lényeg, hogy összesen 5 pontot érj el... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csirke01 0 Share Posted October 9, 2004 Végülis igen, de nem feltétlenül. Példa: Major skillek: Atlétika Rövidkardok Hosszúkardok Blokkolás Bunkós fegyverek És ha ezek közül mondjuk mindegyiket növeled 1-el, akkor lépsz 1 szintet. Tehát az a lényeg, hogy összesen 5 pontot érj el... Nekem így van ez.Mit kell még csinálnom mert a mutató 33/10-et mutat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LacoGeorge 0 Share Posted October 9, 2004 Nem 5 hanem 10 kell, és nemcsak a major hanem a minor skillek is beletartoznak. Ha a mutató 10/10et mutat aludni kell és szintet lépsz. Te már 3 szintet is léptél csak nem aludtál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayke 0 Share Posted October 9, 2004 Na, újabb tanúbizonyság, hogy rég játszottam! :D Akkor elnézést, úgy van ahogy le van írva előttem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LacoGeorge 0 Share Posted October 9, 2004 Én nyáron vittem újra végig az egészet (alap + kiegek), azért tuttam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayke 0 Share Posted October 9, 2004 Én a nyáron inkább a fordításával foglalkoztam! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csirke01 0 Share Posted October 9, 2004 Kösznöm szépen most már télleg jó.Most mehetek a Vivec-be.Ahogy elnéztem elég nagy város.Nemtom hogy találom meg az embereket. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csirke01 0 Share Posted October 10, 2004 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ........rák egye meg már megint.Vivecben vagyok.Megtaláltam Hulleyát a kocsmába.Levertem azokat az utonállókat.És el kell kisérni a könyvesboltba.A kocsma ajtóig követ csak.Nem tudjátok mi lehet?Mert most biztos nem rontottam el semmit.Már 10x megmondtam neki hogy kövessen, és mondja is hogy OK.De a kocsmaajtóig követ.......please help!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayke 0 Share Posted October 10, 2004 Bug lehet, vagy csak beszorult! :D Szvsz tölts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LacoGeorge 0 Share Posted October 10, 2004 Lehet hogy túl gyorsan mentél. Várd meg hogy odaérjen mögéd, mielőtt átmész egy ajtón. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csirke01 0 Share Posted October 10, 2004 Ja túl gyorsan emntem.Mostmár ez a küldetés is megvan :D Yeeeaaahhhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
hgfreeride 0 Share Posted October 10, 2004 Van egy olyan küldetéps melyben meg kell szerezni egy Dwemer pipe-t egy északi (Gnisis től jobbra) romból. Többször átfésültem azt a romot de a Dwemer pipe sehol! Segítsetel lécci!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayke 0 Share Posted October 10, 2004 Ha jól emlékszem egy polcon lesz, csak nehéz észrevenni. Csirke: Hát, gratz! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csirke01 0 Share Posted October 10, 2004 Van egy olyan küldetéps melyben meg kell szerezni egy Dwemer pipe-t egy északi (Gnisis től jobbra) romból. Többször átfésültem azt a romot de a Dwemer pipe sehol! Segítsetel lécci!!! Nem a Dwemer Puzzle Boxot kell? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts