Dan1EL Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 több is van: Tolkien, Asimov, Stephen King, Philip K. Dick, Allistar Mclean
Arminius Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Agatha Christie (Tíz kicsi néger, Gyilkosság az Orient-expresszen), Arthur Conan Doyle (A sátány kutyája, Sherlock Holmes kalandjai), Ruth Rendell (Gyilkosság a kriptában, Démon képében), Robert Louis Stevenson (Dr. Jekyll és Mr. Hyde, A kincses sziget), Herbert George Wells (A láthatlan ember, Világok harca). zárójelben a szerzôk 2 legjobb könyve van (nekem legjobban tetszettek...)
on-the-edge Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 egyértelmûen Stephen King, aztán szórakozásnak jöhet Dean R. Koontz, Jonathan Kellerman Robert Merle, mint a legjobb szépirodalmi stílusú író
Jolee Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 R.A.Salvatore,Tolkien,eh.....3.helyre talán Tomothy Zhan pályázhat(remélem jól írtam)
cHiPa Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 De a magyarok is jól nyomják. Ismeri valaki a Cherubion-sagát?Na az aztán könyv!
MailMan Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 R.A.Salvatore,Tolkien,eh.....3.helyre talán Tomothy Zhan pályázhat(remélem jól írtam) Ha Timothy Zahn-ra gondoltál, akkor igen . Nekem John Caldwell (álnéven Nemes Istávn), Szántó Tibor, Eric Muldoom (Berke Szilárd), és a többi Cherubionos... +Kleinheicz Csilla
Real013 Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 nah ez az amit nem tok...mindegy ki irta,ha jó a könyv....
ZaTHaR Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 nah ez az amit nem tok...mindegy ki irta,ha jó a könyv.... Hasnolo.Igazábol az irok nevére ritkán emléxem,még akkor is ha jo volt a könyv.Csak a legjobbak amradnak emg.
Dan1EL Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Nekem Lõrinc L. László Leslie L. Lawrence? jó, de egy idõ után sztem unalmas.
Sophiaso Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 messze-messze Philip Pullman, aztán ott van még Paulo Coelho, J.R.R. Tolkien, R.A. Salvatore õk mind olyanok, akiknek nem csak 1 könyvük, hanem közel az összes nagyon fantasztikus és maradandó
Flame_of_Aiur Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Hát nálam J. R. R. Tolkien és Jules Verne viszi a pálmát... emellé még H. P. Lovecraftot említeném meg, találtam DC-n valakinél; mondom megnézzük Most gyûjtök a novelláskötetére (már ha még lehet valahol kapni...). Még azért fair lenne költõket is emlegetni (és talán átneveztetni a topicot ); Gyóni Gézát pl.
Gyu Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Raymond E. Feist, Isaac Asimov, Harry Harrison, Terry Pratchett, Stanislaw Lem, larry Niven, Janny Wurts és még sokáig sorolhatnám... Nekem nincs kedvenc költõm: nem tetszenek a versek.
elindir Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Terry Pratchett tényleg nagyon jó! Indítok is neki lehet egy topikot! Az én kedvenceim még: Harrison Fawcett (=Fonyódi Tibor), Anthony Sheenard (=Szélesi Sándor), Rejtõ Jenõ, King.
Jolee Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Ha Timothy Zahn-ra gondoltál, akkor igen . Nekem John Caldwell (álnéven Nemes Istávn), Szántó Tibor, Eric Muldoom (Berke Szilárd), és a többi Cherubionos... +Kleinheicz Csilla Elírás Viszont egyre jobban csípem Lawarencet és Fablet is.
Guest Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Elírás Viszont egyre jobban csípem Lawarencet és Fablet is. Fable az tényleg király!A Varázscsók szenzációs!!!
Cortez_Corleone Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Hát, szerintem egyértelmû: J.R.R. Tolkien és R.A. Salvatore
Recommended Posts