Johny Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 Sziasztok. Van egy Vermintide 2 gamestar teljes játék kódom, azt tudom még aktiválni vagy felejtsem el?
kaszman1 Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 1 hour ago, Johny said: Sziasztok. Van egy Vermintide 2 gamestar teljes játék kódom, azt tudom még aktiválni vagy felejtsem el? Szeva. Sajna ez a fórum már nem tartozik a Gamestar-hoz, lehet az ő oldalukon gyorsabban találnál erre választ. Ha tippelnem kéne szerintem működni fog a kód. Ezek nem nagyon szoktak lejárni.
SaltyDave Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 On 3/25/2020 at 12:18 PM, Johny said: Sziasztok. Van egy Vermintide 2 gamestar teljes játék kódom, azt tudom még aktiválni vagy felejtsem el? Ha steam kulcs, akkor működni fog minden gond nélkül. Ha a GameStar saját kulcsa akkor azt a GSO-n tudod beváltani valahol az erre kitalált felületen és kapsz egy steam kulcsot elvileg. A lap online úgy tudom működik tovább szóval minden gond nélkül mennie kell (azt hiszem úgy megy hogy egy kis mennyiségű kulcsot igényelnek a kiadótól és a beváltott saját kódjaik darabszáma alapján a plusszokat, így nincs maradék). Ezen felül kérlek egy kérdésért ne nyiss topikot, ilyesmire ott a vásárlási tanácsadó.
Recommended Posts