Jump to content
GSForum - Segélyvonal

DOOM sorozat

VassGabor

Recommended Posts

Posted (edited)

Egy kis ízelítő a wadokból. Volt egy előző is 555brutality wad az nagyon rosszul futott, mivel sok felesleges dolog volt benne rengeteg kakadémonnal.

Edited by Godzillamessage
Posted

Nem akarok megint beleszólni a dolgokba, de a rend kedvéért át lehetne nevezni a topikot "DOOM sorozat" -ra?

Hogy rajongóként én is hozzak valamit, itt egy új noclip videó az Eternal ellenfeleiről:

Nagyon szeretem ezt a csatornát, hihetetlen profi munkát végeznek. A DOOM 2016 -ról készült sorozatukat érdemes megnézni.

De ha már kedvelt csatornák, akkor nem mehetek el az Ahoy mellett, szerintem az ő retrospective videóik a legjobbak a témában.

Emellett szintén kiemelném még GmanLives munkáit:

És hogy teljes legyen a lista ne maradjon ki LGR sem:

Az új részről szólva továbbra is vegyesek az érzelmeim, de egyre inkább úgy érzem, hogy ez lehet az a DOOM, ami igazán visszahozza az eredeti DOOM hangulatot modern köntösben (karakter és bázisfejlesztés ide vagy oda). A 2016 rip 'n tear játékmenete is csodás, de az új részben visszahozott régi karakterek, a hatalmas pályák, rengeteg ellenfél egy helyen... ...valahogy nagyon pozitív érzéseket keltenek bennem. Alig várom a megjelenést.

Posted (edited)

Ezt a csatornát se hagyjuk ki: a wadok csatornáját.

Edited by Godzillamessage
Picit figyelhetnél a helyesírásra. Nincsenek túl nagy elvárások, de Na! Próbáld meg. Köszi! :)
Posted

Nem rossz vannak hosszú részek is, az előzőben rengeteg ellenfél van rajtuk azért érdekes.

Posted

Ha minden igaz, akkor a dobozos verzióban csak Bethesda.net kód lesz ?!?!?!?!

Download-Fuuuu-Meme-PNG.png

Posted

Steames nem?,ugyanúgy lehet steamen is tolni.

Posted
On 1/29/2020 at 1:48 PM, XCube said:

Spoiler

Mióta van külön bethesda launcher azóta minden fizikai példány kódja oda szól. 

Posted
On 1/29/2020 at 1:48 PM, XCube said:

Spoiler

Én már az előző rész dobozos verzióját is megbántam, hogy megvettem :D Nem volt benne semmi csak egy kód steamhez....

• 2 weeks later...
Posted

Újabb videókat kaptunk az eternalból. Csak jöhetne már gépigény is.

Posted
On 2/3/2020 at 9:45 AM, Cori said:

Én már az előző rész dobozos verzióját is megbántam, hogy megvettem :D Nem volt benne semmi csak egy kód steamhez....

Én azt sem tudom mi van benne. Még ki sem bontottam :laugh: . Ez a vastag dobozos verzió, nem a sima DVD tokos.

Posted

Hangolódok március 20-ra folytattam a wadot ebben most a legelején a 8-as pályán csalni kellett picit mert nem volt elég töltényem rengeteg hellknite ellen.

• 4 weeks later...
Posted

Ez szerintem azoknak is érdekes lehet, akik nem DOOM fanatikusok, de érdekli őket a játékok háttere.

Posted

"Welcome home, Great Slayer!"

Posted
25 minutes ago, -OJ- said:

"Welcome home, Great Slayer!"

:drool:

Posted

Várjuk nagyon.

Posted

Rossz topikba írtam, előrendeltem a játékot deluxe kiszerelésben Steam -en (lesz olcsó dobozos később, amit felrakhatok a polcra).

Posted

dmp2017  ezt a wadot nyomja valaki?

Lehet tolni az eternalt meg a 64-et nagyon állati.

Hogy lehet az afterburnerrel kiíratni az adatokat nem jelenik meg csak mikor tölti be utána eltűnik.

• 3 years later...