Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Pinnacle ST20


Szegedi

Recommended Posts

Szegedi

Szeretnék tanácsot kérni, az újonnan vásárolt ST20 program futatásakkor felmerült gondomra. (Sokáig az st9-et használtam)

Ha imprtálok pl. képeket, azok szépen megjelennek. Ha az egyikre rákattintok, az megjelenik a "képernyőn". Ha az A/V Track sávra átmásolom a képeket és a "képernyő" alatti lejátszási gombbal elindítom, akkor a Track sávon is, a "képernyő" alatt is elindul a kurzor, de a kép nem jelenik meg. Eddig nem találtam rá megoldást.

Link to comment
Share on other sites

payskin

Az a rossz hírem van, hogy szerintem egyedül maradtál az országban, aki még Pinnacle Studiót használ. De ha az országban nem is, ebben a fórumban biztos. :(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
korondi

Ha rosszul választottam, akkor egy új választásnál mire legyek figyelemmel? (Lehet, hogy másképp jelentkeztem be!)

Link to comment
Share on other sites

payskin

Nehéz megmondani. Nem biztos, hogy rossz választás volt a Pinnacle Studio 20, csak idehaza is feledésbe merült, mióta nincs normális hazai képviselete, a fórumon meg aztán végképp. Szegény, meglehetősen hányattatott sorsú fejlesztés, az a csoda, hogy még életben van egyáltalán, de annak idején elég komoly színvonalat képviselt az otthoni vágóprogramok körében, és valószínűleg ugyanaz a csapat viszi tovább most is, merthogy a Corel egyébként egy fűszálat nem tenne keresztbe érte, az biztos.

 

Egyébként meg a Corel VideoStudióval sem volnál előrébb: egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan embert ismerek, aki használja, a fórumozók közül szinte senki. Mondjuk, azt legalább a Corel folyamatosan és nyilvánosan fejleszti.

Link to comment
Share on other sites

Lalolib

Én még használom a Corel VideoStudio-t. :) Azon "nőttem" fel, még az Ulead korszakából, talán a 5-s vezióval indítottam. Azóta már ritkábban használom, de ha azzal kapcsolatban van kérdés, szívesen segítetek - persze ha tudok. Egy időben a Pinnacle is fent volt a gépemen (talán az utolsó magyarított változat: 11-s?), de lassan a feledés homályába merült. Pedig nem volt rossz alkalmazás, de valahogy a kezelését nem tudták az átlag felhasználó igényeihez szabni. A profik meg eleve nem használták.

 

A fenti gond elég egyedinek tűnik - nem lehet kodek probléma? Bár ha előtte használtad a 19-st, akkor nehezen képzelhető el. Amikor telepítetted a 20-st, teljes, mélységi unistall-lal távolítottad el a 19-est?

Link to comment
Share on other sites

payskin

Oké, te vagy a gyűrűs ujjam, tehát még mindig elég egy kezem, és még jöhet egy ember. :D

Link to comment
Share on other sites

parajdi

Köszönöm a jelentkezésedet Lalolib! Kis kiigazítás, nem 19-t, hanem a 9-t használtam, de gyenge volt a gépem, sokáig várnom kellett, míg megerősödött. A kodekre nem gondoltam, a K-Lite van rajta, lehet, hogy csak részben. Ha tudnál tanácsot adni, hogy mivel próbálkozzak? Köszönöm!

Link to comment
Share on other sites

payskin

Azzal próbálkozzál, hogy ne legyen rajta codec. A videóvágó felrakja, ami kell neki, a videólejátszók manapság lejátszanak mindent. Mihez kell 2017-ben codec?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...