Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Melyik verzió a legjobb?


eremit

Recommended Posts

eremit

Valahol írta Balázs, hogy a utorrentnek csak a 2.2.1 verzióját szabad (célszerű) telepíteni, mert a későbbiek... Elfelejtettem, hogy miért.

Biztos vannak egyéb programok is, amelyeknek a későbbi verzióit túlbonyolították, telerakták reklámmal, stb. Ilyenekre lennék kíváncsi.

Link to comment
Share on other sites

payskin

Hát, ez ilyen "népi bölcsesség" kategória, de a 3-tól kezdve mindenféle szart beleraktak, többek között reklámokat több helyre. Én teljesen lejöttem róla, Tixatit használok kb. fél éve. A kinézetét szokni kellett, de már megbarátkoztam vele.

 

Egyébként a kérdésfelvetés a WannaCry "árnyékában" pont időszerű: hosszú távon nem érdemes olyan szoftvert (főleg internetre csatlakozó szoftvert) használni, amiből kénytelen vagy egy régebbi verzióhoz ragaszkodni, mert a fejlesztés olyan irányba ment el, ami neked nem tetszik. A régebbi verzió szükségszerűen együtt járhat azzal, hogy valami biztonsági rés marad benne, amit esetleg később, az új változatban kijavítanak, csak épp hozzád nem jut el, és így támadhatóvá válsz. Érdemesebb alternatívát keresni, ha van rá lehetőség.

Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

Teljesen jó a 3-as uTorrent is, csak pár konfigurációt kell megtenni, és olyan lesz, mint a 2.x. :)

 

Link to comment
Share on other sites

SkyBird

Tudom, hogy ez esetben nem alternatíva, csak megemlítem, hogy ha nagyritkán torrentezek, akkor a Transmission 2.92 klienst használom a NAS-on. Ez legjobban bevált nekem, és nem kell hozzá folyamatosan PC, igaz olyan NAS igen, amin fut. (Vagy Linux, Mac.)

Windowshoz meg van hozzá GUI. https://sourceforge....jects/transgui/

 

Hoppá. Most nézem, hamarosan lesz, avagy van már early preview kliens Windows 10-re is. https://transmissionbt.com/download/

Link to comment
Share on other sites

payskin
Teljesen jó a 3-as uTorrent is

 

Heh, meglepő, egyben rendkívül eltérő módon értelmezzük a "teljesen jó" kifejezést. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...