Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Microsoft fiók probléma!

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Az alábbi problémába futottam:

A windows 10 elkezdte kiírni, hogy ellenõrizzem a fiókomat. Mikor megpróbáltam, a "saját microsoft fiók kezelése" átirányított a "https://account.microsoft.com/about" oldalra. Bármilyen böngészõvel is próbáltam megjeleníteni az oldalt, mindig azt írta ki, hogy az oldal nem elérhetõ. A win10-ben levõ xbox sem jelentkezik be, sem a drive, sem semmi.Ezek mindig azt írják, hogy nincs internet kapcsolat. Ami természetesen van! A"https://account.microsoft.com/about" oldalra mobiltelefonnal és tablettel is minden gond nélkül bejelentkeztem, de a számítógéprõl nem tudtam, mert meg sem jeleníti az oldalt.

Eset Smart Security legfrissebb legális verziója van a gépemen, bár nem hinném, hogy ez okozza a galibát! Azt még megemlíteném, hogy ezt a bejegyzést is csak mobillal tudtam megírni, mert az új téma megírása után, sem az előnézeti, sem az új téma gombra megjelenő ablakot nem hozzá be. Még az Edge böngészővel sem, amiben nincs semmilyen bővítmény!

Posted

Lehet, hogy igaza van a gépnek és tényleg nincs internet kapcsolata? :S

Posted

Bár ez lenne a gond. De mint fentebb már említettem, van net.

Posted

Számomra csak az derült ki, hogy a telefonodon és a tableteden van. De ez nem jelenti azt, hogy a gépeden is van.

Hogyan csatlakozol a netre? Dróttal vagy drót nélkül?

Posted

Vezetékkel.

Bocs ha félre érthető voltam.

A gépet egyébként normálisan használom, filmnézés a neten, böngészés, online játékok, letöltés, stb, működnek!

Posted

Indítsál egyparancsablakot: cmd.exe és futtassad a következőt: ping account.microsoft.com

A kérdés, hogy feloldja-e a doamin nevet ip címre vagy sem.

Posted

A következőt írta:

"Ping ux.account.microsoft.com.akadns.net [191.232.139.189] with 32 bytes of data:

Request timed out.

Request timed out.

Request timed out.

Request timed out.

Ping statistics for 191.232.139.189:

Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),

Posted

Ok. Mi a pontos hibakód, amit a böngésző ad? 404?

Posted

A chrome azt írja, hogy:

A webhely nem érhető el.

Hibakódot nem ír!

Firefox:

A biztonságos kapcsolat sikertelen!

Hibakódot itt sincs.

Posted

A Firefox-ban van olyan a hiba oldalon, hogy "Vagy hozzáadhat egy kivételt...". Ha van akor kattintsál rá és add hozzá az oldalt a kivételekhez.

Posted

sajnos nincs! Kerestem én is, mert a súgójában írta! De ez tuti nem böngésző hiba, mert minden böngésző, még a frissen letöltött is ugyanezt csinálja!

• 5 months later...
Posted

Az érdekelne, hogy hogyan lehet kijelentkezni (nem törölni a fiókot) a fiókból?

Posted

Felhasználóváltás vagy kijelentkezés.

Ha a Windowsodat a telepítéskor összekötötted a Microsoft fiókoddal, akkor amint bejelentkezel azzal a felhasználóval a gépedre, már is bent vagy a Microsoft fiókodban is. (ha van net persze)