Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Skype tv-n

ktomi666

Recommended Posts

ktomi666

Sziasztok! Lenne pár kérdésem, androis tv-box fronton:

A családdal való kapcsolattartás céljából szándékoznék okos tv-t venni, a hozzá való kamerával skype-olásra. Viszont közben ráakatdam a hírre, egy a microsoft egy huszárvágással elintézte ezt a dolgot, beszélgettem a kollégákkal és megerősítették, hogy többüket megszivatták ezzel. Kérdés: Ha már adott egy samsung tv a hozzá borsos áron adott kamerával, akkor egy android tv-box közbeiktatásával meg lehet-e oldani a gondot. Tudomásom szerint ezekhez a boxokhoz usb-n csatlakoztatott kamerával lehet skypeolni, már csak az a kérdés, hogy a samsung kamerája hajlandó-e működni más eszközzel, vagy csak szigorúan a tv-vel. Mert azt tudom, hogy a tv csak a saját márka kamerájával működik.

[OP]Destroy-man

Ha van hozzá driver (erre kicsi az esély), akkor megy. De egyébként csak próbálgatással lehet ezt megoldani. Használd ki a 14 napos elállási lehetőséget, ami a netes vásárláshoz jár. :) Vagy Win10-es sticket vegyél android helyett, mert az garantáltan jól fog működni.

ktomi666

A srácoknál már nem játszik az elállás, én meg még hálistennek nem ugrottam bele, csak most akartam. De a stick témának utána járok. Pacsi neked, másodszor adsz jó tippet ;) Köszi a segítséget :)

Juteszembe: Tehát ezzel a stickel menni fog a samsung kamera is?

[OP]Destroy-man

Az nagyon jó kérdés, hogy viszi-e a Samsung kamerát. Ha segítőkészek a boltban, akkor rákötöd egy Win10-es számítógépre, és megnézed, hogy megy-e vele. Win10-en alapból van kamera alkalmazás, azon meg tudod nézni. Én viszont olyan kamerát raknék rá, ami garantáltan Win10 kompatibilis. Egy Microsoftos kamerával nem lősz nagyon mellé.