Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Skype tv-n


ktomi666

Recommended Posts

ktomi666

Sziasztok! Lenne pár kérdésem, androis tv-box fronton:

A családdal való kapcsolattartás céljából szándékoznék okos tv-t venni, a hozzá való kamerával skype-olásra. Viszont közben ráakatdam a hírre, egy a microsoft egy huszárvágással elintézte ezt a dolgot, beszélgettem a kollégákkal és megerősítették, hogy többüket megszivatták ezzel. Kérdés: Ha már adott egy samsung tv a hozzá borsos áron adott kamerával, akkor egy android tv-box közbeiktatásával meg lehet-e oldani a gondot. Tudomásom szerint ezekhez a boxokhoz usb-n csatlakoztatott kamerával lehet skypeolni, már csak az a kérdés, hogy a samsung kamerája hajlandó-e működni más eszközzel, vagy csak szigorúan a tv-vel. Mert azt tudom, hogy a tv csak a saját márka kamerájával működik.

Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

Ha van hozzá driver (erre kicsi az esély), akkor megy. De egyébként csak próbálgatással lehet ezt megoldani. Használd ki a 14 napos elállási lehetőséget, ami a netes vásárláshoz jár. :) Vagy Win10-es sticket vegyél android helyett, mert az garantáltan jól fog működni.

Link to comment
Share on other sites

ktomi666

A srácoknál már nem játszik az elállás, én meg még hálistennek nem ugrottam bele, csak most akartam. De a stick témának utána járok. Pacsi neked, másodszor adsz jó tippet ;) Köszi a segítséget :)

 

Juteszembe: Tehát ezzel a stickel menni fog a samsung kamera is?

Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

Az nagyon jó kérdés, hogy viszi-e a Samsung kamerát. Ha segítőkészek a boltban, akkor rákötöd egy Win10-es számítógépre, és megnézed, hogy megy-e vele. Win10-en alapból van kamera alkalmazás, azon meg tudod nézni. Én viszont olyan kamerát raknék rá, ami garantáltan Win10 kompatibilis. Egy Microsoftos kamerával nem lősz nagyon mellé.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...