ezermester Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Samsung TV-ben fellépett némi probléma. Hiba leírása: Szokásosan az automata kapcsolta ki, ami 2.5 év alatt sokszor volt már. Bekapcsoláskor a kép fejtetőn állt. Semmivel nem lehet visszaállítani, ami a normál user menüben van. Tudja valaki produkálni a pontos megoldás leírását? Ilyenre gondoltam, hogy: szeviz menü --> akármi --> valami --> stb. TV pontos típusa: Samsung UE32EH5000
ezermester Posted February 11, 2016 Author Posted February 11, 2016 Köszönöm! A problémát nem oldottam meg, mert nem tudok angolul, és TV-ül sem, de legalább bátrabban néztem át a menü összes opcióját. Sajnos nem sikerült rájönni, hogy melyik az az opció, ami megfordítaná a képet eredetibe, azaz fejtetőről vissza.
L.Gyuri Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Esetleg megpróbálhatod visszaállítani a gyári beállításokat (a menüben ez factory reset néven szerepel), bár ekkor minden törlődik, újra kell hangolni a TV-t, törlődik a wifi jelszó, stb. Amúgy tuti van benne magyar nyelvű menü, a miénk ugyan LG, de amikor visszaállítottam a gyári beállításokat, kapásból azzal kezdi, hogy állítsam be, hogy milyen nyelvet szeretnék.
ezermester Posted February 11, 2016 Author Posted February 11, 2016 Természetesen van benne magyar menü, de a szerviz menü az nem az.
[OP]Destroy-man Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 A szerviz menüt nem szokták lefordítani. Viszont, most hogy már be tudsz lépni a szerviz menübe, ez segíteni fog:
Recommended Posts