Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Samsung TV-ben fellépett némi probléma.

Hiba leírása: Szokásosan az automata kapcsolta ki, ami 2.5 év alatt sokszor volt már.

Bekapcsoláskor a kép fejtetőn állt. Semmivel nem lehet visszaállítani, ami a normál user menüben van.

Tudja valaki produkálni a pontos megoldás leírását? Ilyenre gondoltam, hogy: szeviz menü --> akármi --> valami --> stb.

TV pontos típusa: Samsung UE32EH5000

Posted

Köszönöm! A problémát nem oldottam meg, mert nem tudok angolul, és TV-ül sem, de legalább bátrabban néztem át a menü összes opcióját.

Sajnos nem sikerült rájönni, hogy melyik az az opció, ami megfordítaná a képet eredetibe, azaz fejtetőről vissza.

Posted

Esetleg megpróbálhatod visszaállítani a gyári beállításokat (a menüben ez factory reset néven szerepel), bár ekkor minden törlődik, újra kell hangolni a TV-t, törlődik a wifi jelszó, stb. Amúgy tuti van benne magyar nyelvű menü, a miénk ugyan LG, de amikor visszaállítottam a gyári beállításokat, kapásból azzal kezdi, hogy állítsam be, hogy milyen nyelvet szeretnék.

Posted

Természetesen van benne magyar menü, de a szerviz menü az nem az.

[OP]Destroy-man
Posted

A szerviz menüt nem szokták lefordítani. Viszont, most hogy már be tudsz lépni a szerviz menübe, ez segíteni fog: