Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Exact Audio Copy (EAC) cikk

PistiApu

Recommended Posts

PistiApu

Tisztelt Fórumozók!

(Prológ: Már itt töltöm a fél délutánt - hol vendégként, hol rendesen PistiApu felhasználóként - de nem találom az Exact Audio Copy témát.)

A kérdésem a következő lenne: valamikor régen volt egy (vagy talán kettő) cikk az EAC haszálatáról a PC World egyik (vagy kettő) számában - írója emlékezetem szerint Spányik Balázs volt -, melyik (melyek) ez(ek) a szám(ok)?

Köszönettel vennék minden információt.

Üdv: PistiApu

payskin

Rémlik, hogy írtam ilyen cikket, egy időben sokat használtam az EAC-ot. De három hét múlva lesz 9 éve, hogy eljöttem a PC Worldtől, és nagyon nagyon rég óta nem MP3-azok már. Nem tudod mással megoldani?

[OP]Destroy-man

A CueToolsban lévő CueRipper is tökéletesen megegyezik minőségre az EAC-al, viszont automatikusan konfigurál, így alapból használható.

PistiApu

Tisztelt Spányik Balázs!

Köszönöm a reagálást. Biztos meg fogom tudni oldani*, de az a bizonyos (egy vagy két) cikk nagyon precíz volt, ezért is keresem. *Pl. irány a garázs, ott vannak egy dobozban a régi PC World-ök. Ha kis híján 9 éve nem vagy ott, akkor a 2006. 08. számmal kezdem a visszakeresést.

Köszönöm [OP]Destroy-man válaszát is. A benne szereplő programot nem ismerem, de ez nem lehet akadály.

PistiApu

Tisztelt Spányik Balázs!

Csak nem hagyott békén dolog és kimentem a garázsba.

Az általad írott két cikk az EAC-ról a PC World 2004. januári és februári számában jelent meg.

payskin

Klassz, hogy megtaláltad. Sajnálom, hogy nem voltam délelőtt itthon, megspórolhattam volna neked legalább egy teljes évet.

PistiApu

Tisztelt Balázs!

Igazán jó volt a garázsban, mivel mesterembert vártam. De nem jött ...

Egy adag sikerélmény a cikkek megtalálása - tegnapra.

Tisztelt Tibor!

Köszönöm szépen. Mintha ismerős lenne a cikk nagyon régről. Köszönöm.