Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Tükröződő monitor.

Recommended Posts

Posted

Sziasztok.

Érdeklődnék hogy monitorra tükröződésgátló fólia létezik-e, ami utólag felrakható?

Egy DELL S2240L IPS FHD monitorról van szó.

http://www.edigital....or-p363029.html

Köszönöm ha valaki tájékoztat.

Posted

Én tuti nem ragasztgatnék matt fóliát, hanem eleve matt monitort vennék. A Dell is szokott ilyet gyártani, de elképzelhető, hogy drágább. Pláne IPS vagy más jobb panellel.

Kezdtek már a matt irányba menni a gyártók, de a tapicskolós érintőképernyő és Gorilla Glass bevonatok megint a fényes kijelzőket hozták elő. :hááát:

Posted

De nekem már megvan. Az más kérdés hogy elbaltáztam. Létezik rá valami?

Posted

Köszönöm SkyBird a segítséged, megrendeltetem a lányom barátjával. Ő már többször rendelt onnét. Még mindig olcsóbb mint másik monitort venni. Amúgy nagyon meg vagyok elégedve a monitorral, lassan 1 éves lesz.

Posted

Te is meg tudod rendelni. Regisztrálsz egy PayPalt (ez amúgy is jó, ha van, enni nem kér), regisztrálsz az eBayre, összekötöd a kettőt, aztán mehet a menet.

Posted

Persze, köszönöm.

[OP]Destroy-man
Posted

Viszont az Ebay-es regisztráció 2-3 hét, mert postán küldik az aktiváló kódot.

Posted

Regisztrálsz egy PayPalt (ez amúgy is jó, ha van, enni nem kér), regisztrálsz az eBayre, összekötöd a kettőt, aztán mehet a menet.

Még csak össze se kell kötni, bár kétségtelen, hogy úgy "kényelmesebb". ;)

Destroy-man' timestamp='1427648094' post='468028']

Viszont az Ebay-es regisztráció 2-3 hét, mert postán küldik az aktiváló kódot.

:hmm: Ennyi lenne? Nem emlékszem semmilyen halasztó időszakra, pláne postai küldésre, bár nem mostanában regisztráltam. Regisztráltam, oszt annyi volt. ;)

Posted

Az eBay-re a regisztráció nekem volt vagy 10 perc. ;) Nekem nem küldtek postán semmit. A PayPalnál kétségtelenül van némi átfutás, az nekem volt tán egy hét is; de az csak azért volt, mert ilyen delayekkel könyvel a bankom, hogy az ég rohassza rájuk az összes befőttet.

Posted

Nekem a PayPal reg is ment iziben. Ha meg fizetek, ahogy leokézom a tranzakciót, abban a pillanatban zárolja a bankom az összeget forintban a folyószámlámlámon. Megnézhető a netről. Dettó ugyanaz, mint egy bankkártyás vásárlás.

Posted

Ez oké, de a regisztrációnál nálam volt olyan, hogy próbaterhelés, amikor próbaképp levontak 400 Ft-ot, és a közleménybe írt kódot vagy mit kellett bemásolni az oldalon. A pénzt levonták rögtön, de mire a tranzakció könyvelésre került (és megnézhettem a közleményt), napok teltek el, majdnem egy hét.

Posted

Igen, ez így van, de ez csak a kapcsolt bankkártya ellenőrzésére szolgál, hogy működik-e az összerendelés. És csak a visszautalás késik, sőt én talán vissza se kaptam valamiért.

Ettől függetlenül az első pillanattól kezdve fizethetsz, vásárolhatsz. Sőt ez a bannkártya ellenőrző játék is felesleges, ha jól adtad meg az adatokat. Inkább azoknak szól, akik csak regisztrálnak, de nem akarnak azonnal vásárolni is. Különben úgyis kiderül seperc, hogy létrejött-e a tranzakció.