Godzillamessage Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Nem találok szavakat, döbbenet. Akivel a legjobb barátságban voltam a szerkesztőségből, és ilyen hirtelen...
Fujitsu Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Nem ismertem, csak a PC Studio egy-két adásában láttam anno riporterként. Viszont egyszer (talán úgy egy éve) láttam egy metrómegállóban. Egykedvűen ücsörgött az egyik "metrós" széken, és amikor jött a szerelvény, nem szállt fel rá. Lehet, várt valakit. Részvétem, nyugodjon békében.
SkyBird Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Én sem ismertem, csak a nevével találkoztam, leginkább a Netidők kapcsán. Jó pár adást meghallgattam. Nyugodjék békében.
petzolkri Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Őszinte részvétem. Sajnálom, emlékszem rovataira és a net időket hallgatva. http://www.dragongyorgy.hu/
Gaborovics Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Ez hihetetlen! Soha, egyetlen pillanatig eszembe sem jutott volna, hogy ez megtörténhet! De sajnos megtörtént! Gyu egy igazi egyéniség volt. Nagyon kedveltem.
payskin Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 A GameStar kétórás megemlékezése rengeteg sztorival, olvasói visszaemlékezésekkel:
petzolkri Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 El se hiszi az ember, hogy ez történt. Jó egyéniség volt.
Sebi Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Köszönöm a linket Balázs. Holnap mindenképp megnézem.
payskin Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 A Netidők asztaltársaság is készített egy emlékezős műsort: itt hallgatható meg.
eremit Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Hiányoltam Balázst! Téged miért nem szólaltattak meg? Biztos jó emlékeid vannak Gyuról.
payskin Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Nem mentem el. Kiszálltam a Netidőkből, bárhogy is hívják mostanában.
Godzillamessage Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Talán az utolsó kép: Az egykori GameStar Fórum adminjaként (immáron GSForum.hu) sokat gondolok rá, mert amikor a kapcsolatunk igazán "beindult" volna, elment. Amikor felmegyek a fórumunkra, mindig eszembe jut: az, hogy még megvan, igazából az Ő érdeme.
Godzillamessage Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 "Csak az hal meg, akit elfelejtenek." (Maurice Maeterlinck) 1 2
Lord_KROK Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 On 1/3/2018 at 9:26 AM, Godzillamessage said: Az egykori GameStar Fórum adminjaként (immáron GSForum.hu) sokat gondolok rá, mert amikor a kapcsolatunk igazán "beindult" volna, elment. Amikor felmegyek a fórumunkra, mindig eszembe jut: az, hogy még megvan, igazából az Ő érdeme. Nekem is sokszor eszembe jut. Emlékszem amikor egy GS fórumos mondta nekem 2015 jan elején, hogy meghalt, akkor konkrétan el sem hittem először. Én is ismertem, pont a fórum kapcsán egy időben rengeteget beszéltünk. 1
Recommended Posts