csorev Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Tisztelt szerkesztőség! Az Easy Drive Data Recovery (2013. július) aktiváló kód megadása után (EDDR2-1FEBB8-6E573-CMEKX-EHEQX-YDKLV) "The registration key is invalid!" üzenetet kapok. A leírás szerint a program korlátlan ideig használható. Mi a teendőm? Köszönöm: Révi Péter
SkyBird Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Feltételezem, hogy egy adott időszakig lehet regisztrálni a megadott kóddal. Mivel az nem most volt (2013. július), ez az idő igencsak letelt. A korlátlan idejű használat akkor lett volna, ha időben regisztrálsz, de nem jelenti azt, hogy ezzel a kóddal az idők végezetéig regisztrálhatsz és ettől kezdve használod a programot. Ha tévedtem, majd egy admin kijavít.
BoSs69 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 (edited) Sziasztok. Nem tudom, hogy jó helyre írok, de remélem, hogy igen. Segítségre lenne szükségem. Ki kellett tegnap vennem az egyik hdd-t a gépből és át kellett tennem hdd-t egy külső meghajtóba.(HDD sentinel Ultra ata crc error cunt-ot írt, így akartam kideríteni, hogy tényleg a sata kábel a rossz vagy sem. Mert jó hdd-t nem cseréltetnék, így biztosra akartam menni. Mint utólag is kiderült nem volt egy jó ötlet. XD) Na szóval az a probléma, hogy át tettem a hdd-t a külső meghajtóba. Amint bekapcsoltam a hdd-t sentinel már jelzett is. Eddig nem is volt probléma. Nem nagyon foglalkoztam vele, hogy 1678gb-t lát mert nem hiszem, hogy átszereléstől ment volna tönkre. Miután megnyitottam a meghajtót rámásoltam egy file-t, teszt céljából, hogy le ellenőrizem a problémát. A másolás sikeresen megtörtént, utána kikapcsoltam a meghajtót. Idő közben eszembe jutott valami, hogy meg kellene néznem még valamit a meghajtón és bekapcsoltam. De akkor már nem tudtam megnyitni a meghajtót. És ez fogadott engem a lemezkezelőben. Ekkor fogtam a hdd-t és vissza tettem a gépbe. De a helyzet változatlan. Természetesen a lemez kezelő egyből felajánlotta, hogy formázzam GPT lemezzé, természetesen nem formáztam. Miután vissza tettem a gépbe a meghajtót hdd sentinel már a teljes méretet látja Viszont továbbra sem tudom elérni a partíciót. TestDisk Analyse fut tegnap 22 óra óta, de még csak 31%-nál tart. Úgy hogy 4,8tb adatot már olvasott. Remélem, hogy valaki tud segíteni, mert mindenem ezen a hdd-n van és nem nagyon szeretném benézni az adatokat. Előre is köszönöm: BoSs69 Edited December 15, 2014 by BoSs69
BoSs69 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Természetesen a képek feltöltése sem úgy ment, ahogy kellet volna. Képek sorrendben:
BoSs69 Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Köszönöm a segítséget, már megoldottam. Visszaállítottam a partíciót.
Recommended Posts