Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vélemények a 2014. novemberi számról

Recommended Posts

Posted

pcw_dvd_201411_n.jpg

Sziasztok! Elsők között nektek mutatjuk meg a novemberi PC World címlapját, megújult külsővel, ám változatlan belsővel. Hogy tetszik? Minden észrevételt szívesen veszünk

:) Hamarosan a tartalmat is részletesen bemutatjuk, mármint azt, ami nem látszik a címlapról.

Update: Nagy Windows 10 összeállítással készültünk novemberre, minden megmutatunk, amit megtudtunk a Microsoft legújabb rendszeréről. Ezen túl összehasonlítottuk a legjobb megfizethető mini telefonokat, SSD-ket és egybegépeket, sőt azt is megmutatjuk, hogy miként készíthettek egy AIO gépet házilag, illetve hogy több mint 2000 válaszadó alapján jelenleg ki itthon a legjobb internetszolgáltató. A részletes tartalmat itt találjátok:

pcworld.hu/tartalom

Posted

Első pillantásra jól néz ki, de majd ha a kezemben lesz, az lesz az igazi. Az SSD-s cikknek örülök, most készülök venni egyet.

Posted

Érdekes külseje van. Persze én a belső szépséget nézem mindig. Már várja a postaládánk.

scht: SSD kincset ér, én 3/4 éve vettem egyet és nagyot lendít a gépen. :üdv:

Posted

Ma megérkezett épségben a magazin. Boldog vagyok mert az új helyet nem ismeri az enyves kezű. Legalább 4-5 km re távolabb viszi a postás. No azt kapd ki, ha tudod. :lol: Ha netán olvasod ezt a leírást, mint regisztrálatlan user, akkor sem érdekel, ha szeméttel tele pakolod a ládám. Csak pozitívan! :facepalm: Én fogok hamarabb lépni.

Posted

Heló!

Én is megvettem és elsőre meg is néztem a PCWTV mp4-es fájlokat.

Csodaszép, éles képek, kitűnően megszerkesztve. Különösen a Windows 10 bemutatónál.

Valami ilyen kéne a Youtube-on, de kissé bővebb alámondott szöveggel, mert az a

bemutatóhoz passzol ugyan, de jó volna, ha egy kicsit bővebb lenne. Persze egy

ilyen jellegű bemutatóhoz bőven elég. Na én egy olyasmire gondoltam, hogy az a

sok trükk (lapozás, kinagyítások, stb.), ami a bemutatóban látható volt, gondolom

az érintő képernyő hiányában a normál monitoron nem működik, azokat bővebben

meg lehetne magyarázni.

Gyorsan átnézve is igen gazdag a tartalom, a vásárlástól számított fél óra múlva

még nem volt idő a gondos átnézésre, de ami késik, nem múlik!

Posted (edited)

Nincs mit szépíteni! A PcWorld magazin és a fórum nekem továbbra olyan, mint egy falat kenyér. Minden tiszteletem az itteni fórumtagoknak. Külön köszönet, hogy üzemel a fórum. Olyan ez, mint egy nagy család. :traccsparti:

A szeptemberi kiadás is nagyon izgalmas. Tetszik a windows 10 bemutatása. Annál is inkább, mert virtualbox-l nem sikerült megetetnem a win10-et. Így marad a nyomtatott ismerkedés.

Edited by petzolkri
Posted

Sajnos a téli előfizetői akciók nem fogtak meg. Az office 365 és a villanyborotva sem keltette fel az érdeklődésemet. Persze ettől még valakinek pont erre van szüksége. Megijedni nem kell, mert így is újra kötök előfizetést. De azt hiszem a sima 16980 Ft-os előfizetés fogom majd keresni februárban. Ugyanis tavasz környékén jár le az előfizetés.

hmolnarj: Ugye lesz sima előfizetés is 16980 Ft-os áron, vagy januártól emelkedés várható? Ez esetben már decemberben hosszabbítok simára.

Posted
Ugye lesz sima előfizetés is 16980 Ft-os áron, vagy januártól emelkedés várható?

Én nem tudok róla, hogy emelnénk. A szoftvercsomag és az Office mentes csomag most is 16980 forintba kerül, azaz ennyiért adjuk a normál éves előfizetést.

Na én egy olyasmire gondoltam, hogy az a sok trükk (lapozás, kinagyítások, stb.), ami a bemutatóban látható volt, gondolom az érintő képernyő hiányában a normál monitoron nem működik

Az nem a Windows 10 tulajdonsága, hanem a Camtasia Studióé :) A video egyébként egy nem érintőkijelzős gépen készült. Igyekszünk majd több ilyen felvételt publikálni.

Posted

Azok számára, akik nem ismerik, a Camtasia Studio az egyik legjobb képernyőről videót készítő és teljes körű videóvágó szoftvercsomag. Már 10 éve is ezt használtuk a PC Studióba kerülő képernyővideók felvételéhez.

Posted
:hátpersze: Ehhh, akkor egyben meg is van, hogy milyen [C] ikont hiányolt 1933 a Windows 10 Build 9860-ban. ;)
Posted

Tényleg, én ismerem is a Camtasia Studio-t. Valóban.

Más: a magazinban olvastam, hogy a Digi mobilos hálózatot fog építeni. Ez tényleg igaz?

Posted

Hát vett hozzá 10 MHz frekit nemrég 10 milliárdért. Akkor miért ne csináljon vele valamit? ;)

Posted

Egyrészt jelentem, kijavítottam a tartalom linket odafent, mert el tetszett rontani, és a nagy semmibe mutatott.

Másrészt, tisztelettel kérdezem, hogy ezt

A rendszert kipróbálva egyértelművé vált számunkra, hogy a Microsoft immáron nem akarja forradalmi újdonságokba beleerőszakolni a felhasználókat

hogyan is kell egészen pontosan érteni? 2014 szeptemberében mit tekintünk forradalmi újdonságnak? Másrészt az alfának is alig nevezhető, leendő funkciói jelentős részét bevallottan nem tartalmazó Enterprise Tech Preview-ból mi az egész pontosan, ami egyértelművé vált számotokra? :hmm:

Posted

Balázs: köszönöm a javítást. A másik felvetésre: korábbi szerkesztőként vélhetően te is tudod, hogy nyilvánosan nem lehet jó választ adni erre a kérdésre.Tudunk olyan dolgokról, amit egyelőre nem oszthatunk meg

Posted

hmolnarj: hátha lesz majd egy jó kis cikk ebből is előbb utóbb.

Posted

A 34. oldal, vörös (Előre!) keret szövege úgy jó, ahogy van?

Posted

Nem, sajnos nem. Ott egy korábbi szöveg van, amit később lecseréltünk, de valamiért a nyomdának egy korábbi verzió ment fel. Elnézést kérünk miatta.

Ennek kellene ott lennie:

Okostévé PC­-vel

Ha az otthoni tévénken van VESA100­as furat, és szeretnénk a lehető legokosabb tévét

magunkénak tudni, szereljünk mini PC­t a hátuljára. A recept pontosan ugyanaz, mint a cikkben

szereplő csináld magad all in one esetében, annyi különbséggel, hogy itt a multimédia és a zsinór

nélküli irányítás kiemelt fontosságú, a kijelző pedig egy monitorhoz viszonyítva óriási.

Posted

petzolkri: Dobjuk össze a dolgot! Rendeld meg az Officeos verziót, tiéd az újság, én meg kifizetem azt a pár ezrest az Officeért!

Posted

Nuker: az Office 1 éves licences. Én tavasszal, vagy januárban fogok hosszabbítani sima előfizetésre. Márciusig még ráérek.

Posted

petzolkri: Tudom, hogy 1 éves, jövő augusztusig él a mostani licencem. De azt olvastam az újságban, hogy halmozható.

• 3 weeks later...
Posted

Egész jó a magazin.

Nuker: pont az office miatt nem fogom megrendelni most. A többi termék miatt sem. Ergo majd egy sima megrendelőt elsütök majd decemberben, vagy januárban.

Posted

Kiolvasva a magazin. Hamarosan jön a következő szám. Ez év utolsó száma. Nagyon tetszik a melléklet is a különszám. Sok erőt kívánok a következő számhoz is. Szeretjük :olvas: -ni a magazint.

Posted

petzolkri: Mennyivel járnál rosszabbul azzal, ha megrendelnéd az Officeost, én kifizetném a normál előfizetés és az Officeos közötti különbséget, ezért odaadnád a kódot, az újságelőfizetés meg a tied 1 évig?