tudniakaro 0 Share Posted April 1, 2014 Üdv! A neten még nem találom, hogy másoknak is ez lenne, de meg kell kérdezzem: másnak is van ma baja a Google Drive-val? Történt ugyanis, hogy hónapokig rendesen működött (bár lehetne jobb is), ma viszont a megosztott linkek nem működnek. Azaz hiába vezet el egy megosztott link egy mappába, a file-okra kattintva nem történik semmi, csak ha én magam bejelentkezek. Tehát kivülről nem. Tehát látják, de halott a kattintásra minden. Almappák, file-ok sem működnek, azaz nem navigálnak sehová, csak megjelenik a keret a kattintáskor, de nem történik semmi. Eddig ezek a "link birtokában bárki" módon voltak megosztva. Próbáltam ennél is közvetlenebbé állítani, azaz, hogy nyilvános a neten, sőt, új mappát csináltam, új gyökeret, új megosztással, hátha az már megint jó lesz, de semmi. Egyszerűen nem működnek a kattintásra a dolgok. Valakinek valami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denibaby 1 Share Posted January 12, 2016 Szia! Négyőnknek csináltam egy tárhelyet saját gépemből, csak én töltök fel. 1. Nem tudnak letölteni a többiek, csak megnézni. (van google kapcsolatuk). 2. Az egyik fiam a tulajdonos...hogy csináltam?...nem tudom. Én lennék az. Hogyan változtathatom meg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudniakaro 0 Author Share Posted January 12, 2016 A megosztási beállítások rendben vannak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denibaby 1 Share Posted January 12, 2016 Csak annyit tudok, hogy mind a hárman "megnézhetik". Hogy csinálhattam, hogy nem én lettem a tulajdonos? Hogyan kell tulajdonost váltani? Ha tudnám, törölném is. Habár, jut eszembe: a fiam nekem adta az iphonját, és arról töltöttem fel saját képeimet először. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudniakaro 0 Author Share Posted January 12, 2016 Akkor megvan a válasz ugyebár... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts