Jump to content
GSForum - Segélyvonal

PickMeApp


PistiApu

Recommended Posts

PistiApu

Tisztelt Fórumozók!

Nagy örömömre találtam a PCWorld januári számában a PickMeApp alkalmazást, mivel XP-ről történő átállást szeretnék elkövetni. Telepítettem a programot egy külső merevlemezre. A megdöbbenés akkor ért, amikor a PickMeApp által megtalált programok gyakorlatilag köszönőviszonyban sincsenek a Program Files könyvtáramban lévőkkel. :dühös: Nagyon keveset fedezett fel. Vannak programjaim pl. a GAOTD-ről, amelyeket nem szeretnék elveszíteni.

Kérdésem 1: Hogy lehet a PickMeApp-ot rábírni, hogy találja meg a programjaimat? (Kérem, hogy a súgót ne ajánlja senki, mert nem tudok angolul.)

Kérdésem 2: Mikor kell - általános szabályként - a registryk átmentésével is foglalkozni?

Köszönöm: István

(Ha ezzel kapcsolatban már van a fórumon valami számomra érdemi, akkor azt is kérném, hogy hol találom. Köszönöm.)

Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

Én nem vagyok benne biztos, hogy ez olyan jól működő program lenne. Windows alatt a programok 90%-a nem cipelhető össze-vissza, mert ott vannak a registry bejegyzések, az appdata, common files, programdata, stb. tárolók. Jobban jársz, ha szépen minden programot újratelepítesz. Persze a fájlmentéseket tudod cipelni, szóval adatvesztés nem történik, ha azokat előtte kimásoltad, majd új rendszer, és a szoftver telepítése után visszamásolod.

Link to comment
Share on other sites

PistiApu

Hááát ... köszönöm, ezzel is talán beljebb vagyok. Egyébként a programokat egy backup alkalmazással elmentettem, nem tudom mennyire tudom majd a Win 7-en használni.

István

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...