barb1 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Sziasztok! Proxy szerveren keresztül szeretnék csatlakozni egy bizonyos oldalhoz. Meg is találtam a leírást, hogy kell beállítani a böngészőt (chrome - de gyakorlatilag ahogy néztem mindegyikben ugyanúgy kell), de hiába követem a leírást, nem történik semmi. Internetbeállítások/kapocsolatok fül/helyi hálózatok beállítása/proxy kiszolgáló megadása (cím és port is természetesen)/speciálisban kipipálva az azonos proxy/OK. Ennek ellenére, mintha mi sem történt volna. Próbáltam több honlapról szerzett, különböző ip-kel, de semmi. Van valakinek ötlete, hogy mit bénázok el? Köszönettel előre is: barb1
[OP]Destroy-man Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 A nyilvános proxyk eléggé le vannak korlátozva. Pl. fájlletöltésre alkalmatlanok, mert általában 2 vagy 5 MB fájllimittel dolgoznak. Ha szeretnéd elrejteni az IP-det, akkor használj Tor Browser-t. Viszont ne felejtsd el kikapcsolni a Javascriptet benne, mert különben visszakövethető vagy. Itt nincs korlátozás, max a sebessége nem lesz túl nagy (nem mintha nyilvános proxy alatt sebesség bajnokot tudnánk avatni. ).
barb1 Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 Igazából sokkal egyszerűbb dolgot szeretnék csinálni. Az Origin store-bólvásárolnék, indiai proxyn keresztül, mert úgy jelentősen olcsóbb. Hiába állítom be a fent említett paramétereket, beírok valamit a gugliba és már kapásból látszik, hogy nem jó, mert magyar találatokat hoz fel elsőnek. Nincs ötleted mit csinálok rosszul?
[OP]Destroy-man Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Nem fog működni a dolog. A bankkártyát nézi a rendszer, nem az IP-t. Én is így jártam. Végig USD-t írt a rendszer (én amerikai VPN-en mentem ki), még a számla is USD-ről szólt, de levonni már EURO-t vontak le. Szóval ha csak nincs indiai bankkártyád, akkor ez felejtős mutatvány.
barb1 Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 Köszi a választ! Azért érdekelne, hogy miért nem működik.
[OP]Destroy-man Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Mert valószínű, hogy áll az adott proxy server, vagy éppenséggel előfizetéses. Vannak olyan proxyk, amiket be sem kell állítani és mennek. Ilyeneket találsz pl. a http://proxy.org weblapon.
Recommended Posts