Jump to content
GSForum - Segélyvonal

PROXY bénázás


barb1

Recommended Posts

barb1

Sziasztok!

 

Proxy szerveren keresztül szeretnék csatlakozni egy bizonyos oldalhoz. Meg is találtam a leírást, hogy kell beállítani a böngészőt (chrome - de gyakorlatilag ahogy néztem mindegyikben ugyanúgy kell), de hiába követem a leírást, nem történik semmi. Internetbeállítások/kapocsolatok fül/helyi hálózatok beállítása/proxy kiszolgáló megadása (cím és port is természetesen)/speciálisban kipipálva az azonos proxy/OK.

Ennek ellenére, mintha mi sem történt volna. Próbáltam több honlapról szerzett, különböző ip-kel, de semmi. Van valakinek ötlete, hogy mit bénázok el?

 

Köszönettel előre is: barb1

Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

A nyilvános proxyk eléggé le vannak korlátozva. Pl. fájlletöltésre alkalmatlanok, mert általában 2 vagy 5 MB fájllimittel dolgoznak. Ha szeretnéd elrejteni az IP-det, akkor használj Tor Browser-t. Viszont ne felejtsd el kikapcsolni a Javascriptet benne, mert különben visszakövethető vagy. Itt nincs korlátozás, max a sebessége nem lesz túl nagy (nem mintha nyilvános proxy alatt sebesség bajnokot tudnánk avatni. :D).

Link to comment
Share on other sites

barb1

Igazából sokkal egyszerűbb dolgot szeretnék csinálni. Az Origin store-bólvásárolnék, indiai proxyn keresztül, mert úgy jelentősen olcsóbb. Hiába állítom be a fent említett paramétereket, beírok valamit a gugliba és már kapásból látszik, hogy nem jó, mert magyar találatokat hoz fel elsőnek. Nincs ötleted mit csinálok rosszul?

756988861K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

Nem fog működni a dolog. A bankkártyát nézi a rendszer, nem az IP-t. :( Én is így jártam. Végig USD-t írt a rendszer (én amerikai VPN-en mentem ki), még a számla is USD-ről szólt, de levonni már EURO-t vontak le. Szóval ha csak nincs indiai bankkártyád, akkor ez felejtős mutatvány.

Link to comment
Share on other sites

barb1

Köszi a választ! Azért érdekelne, hogy miért nem működik.

Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

Mert valószínű, hogy áll az adott proxy server, vagy éppenséggel előfizetéses. Vannak olyan proxyk, amiket be sem kell állítani és mennek. Ilyeneket találsz pl. a http://proxy.org weblapon.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...