kléni 7 Share Posted January 26, 2014 Le kéne mentenem egy 550x480 méretű canvast képként, de úgy, hogy fel is nagyítom előtte. A tesztelésnél 50%-kal nagyítottam, ezt el is tudta jól menteni. De élesben ennél nagyobb kellene, kb 400%. Miután felnagyítottam a dolgokat rendesen, a canvas.toDataURL() 700 KB-nyi karaktert ad vissza. Amikor viszont ezt ajax POST-tal el akarom küldeni a szervernek, 413 request entity too large hibaüzenetet kapok. Keresgéltem, és azt írják, az ajaxos postnak nincs limite, tehát bármennyi adatot el lehet küldeni, csak a szervernek kell tudnia azt befogadni. A post_max_size 132M-re van állítva, ami bőven elég kéne, hogy legyen. Nincs valami ötletetek, hogyan tudnám megoldani ezt? Egy másik lehetőség lenne, ha nem JS-sel nagyítom fel, és a kész képet küldöm el, hanem a szerveren rajzolom ki, de az alap php kép függvényeivel vacakoltam pár órát, de mindig volt valami, ami nem akart menni. Próbáltam a WideImage nevű kis rendszert, de abban meg a fenéért se akart a merge működni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted January 26, 2014 Nem PHP konfigban, hanem webszerver konfigban van beállítva egy túl kicsi limit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kléni 7 Author Share Posted January 26, 2014 És véletlenül nem tudod, hogy mi a neve, és hogyan állíthatom nagyobbra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted January 27, 2014 Ha tudod, milyen szerveren vagy, akkor már csak egy kis guglizás választ el a megoldástól. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts