hmolnarj 11 Share Posted December 30, 2013 --> Habár még 2013-at írunk, hamarosan megérkezik az új esztendő első PC World magazinja. Kiemelt témánk az XP terméktámogatásának a vége,mivel vélhetően sok olvasónk az érintettek között van. A teljes tartalom itt található: pcworld.hu/tartalom Link to comment Share on other sites More sharing options...
petzolkri 7 Share Posted December 31, 2013 Már nagyon várom! Boldog Új Évet minden dolgozónak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Share Posted January 2, 2014 2014 legígéretesebb játékai Tíz PC-s játék, amelyekre érdemes idén várni. LG CM3430 Samsung NX2000 Koobe Slimbook HD Creative D80 Bluetooth Wireless Philips GoGear Muse Pioneer VSX-922 Oculus Rift Commodore Amiga 600 és 1200 Ej, de fura nevük van ezeknek a 2014-es játékoknak! Ha az Amigákat kettőnek veszem, ez akkor is csak 9... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmolnarj 11 Author Share Posted January 2, 2014 Ej, de fura nevük van ezeknek a 2014-es játékoknak! Ha az Amigákat kettőnek veszem, ez akkor is csak 9... Ez egy külön felsorolás, az egyedi terméktesztekről. Ami minden rovat végén ott van. Már nagyon várom! Boldog Új Évet minden dolgozónak! Köszönjük, mi is boldog új évet kívánunk minden olvasóknak és a fórumozóknak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamella 0 Share Posted January 3, 2014 (edited) Nem tudom, hogy jó helyre írom-e: A januári számban lévő eset mobil kódot nem fogadja el az internetes oldal. Ezt írja: Érvénytelen vagy már lejárt havi kód! Mit lehet ilyenkor csinálni? Edited January 3, 2014 by Lamella Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palesz67 0 Share Posted January 4, 2014 Ugyanabba a gondba futottam, mint LAMELLA. A kód lejárt. Írtam a support@sicontact.hu címre, eddig nem kaptam választ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petzolkri 7 Share Posted January 4, 2014 Sajnos nekem is ugyanaz a hiba az eset mobil kódnál. Ezt irja ki a honlap: nincs sehol a eset.hu/esetmobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palesz67 0 Share Posted January 5, 2014 Kaptam egy választ: "Tisztelt Uram! Elnézését kérem a késői válaszért! A problémát orvosoltuk. Kérem próbálja meg most a kód regisztrációját. Amennyiben további kérdése van, kérem forduljon hozzám bizalommal! Üdvözlettel: Mándi Sándor Sicontact Kft. H-Cs : 9:00-16:00, P 9:00-13:00 Tel.: +36-1-346-7046 Mobil: +36-30-746-51-79 Fax: +36-1-999-7977 E-mail: support@sicontact.hu Web: http://www.sicontact.hu " Sajnos ennek ellenére a kód még mindig kód még mindig lejárt... Újra írtam nekik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petzolkri 7 Share Posted January 5, 2014 a mobile esetet mindig is itt kellett http://www.eset.hu/esetmobile aktiválni, és ez az oldal 404-es hibás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmolnarj 11 Author Share Posted January 6, 2014 Elnézést, adódott egy technikai probléma, amit mostanra elhárítottunk, így már működik a regisztráció Link to comment Share on other sites More sharing options...
petzolkri 7 Share Posted January 6, 2014 Igen, most már valóban jó, de azt tegyük hozzá, hogy mostantól nem az eset.hu/esetmobile hanem eset.hu/pcworld oldalon kell regisztrálni az androidos telefonok esetjét. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmolnarj 11 Author Share Posted January 6, 2014 Igen, most már valóban jó, de azt tegyük hozzá, hogy mostantól nem az eset.hu/esetmobile hanem eset.hu/pcworld oldalon kell regisztrálni az androidos telefonok esetjét. Mármint itt: http://pcworld.hu/esetmobile az eset.hu/pcworld oldalon a PC-s klienseket lehet aktiválni Link to comment Share on other sites More sharing options...
petzolkri 7 Share Posted January 6, 2014 Tyű ezt jól elnéztem, akkor ez részemről felhasználói hiba. Érdekes mert 18,25 kor az eset.hu/pcworld oldalon aktiválta a mobil kódot is, egye fene ez legyen a legnagyobb probléma. Egyéb iránt gratulálok a főszerkesztői poszthoz hmolnarj! Reméljük továbbra is jó magazinok jönnek majd a nyomdából. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmolnarj 11 Author Share Posted January 7, 2014 Köszönöm Dolgozunk rajta Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Share Posted January 7, 2014 Hoppácska! Én is gratulálok! Mi lett Tiborral? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petzolkri 7 Share Posted January 7, 2014 A magazin szerint visszavonult a digitális kiadványok felelősévé. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petzolkri 7 Share Posted January 11, 2014 Egész jó lett a januári magazin. Van benne sok-sok hasznos cikk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovlvi35 0 Share Posted January 16, 2014 Ismét változott valami az Agnitum Outpost Security Sulte Pro kód igénylésében? A regisztrációs kulcshoz hozzájutottam a leírt módon, de az Agnitum honlapján nem találom azt a lapot, ahol igényelhetem a kódot (eddig több év távlatában nem volt gond ezzel...) Tud valaki segíteni ez ügyben? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inas 0 Share Posted January 16, 2014 Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Két napja szívok ezzel!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmolnarj 11 Author Share Posted January 16, 2014 A hazai forgalmazó nem kapta meg a karácsonyi hajtásban az új kódokat, ezért nem kerültek be a magazinba a kulcskérő kódok. Alternatív megoldásként csináltunk egy saját oldalt, aminek a hopp kódja benne van a lapba, és ide mutat -> http://pcworld.hu/agnitum Kérlek titeket, hogy itt próbáljátok meg a regiszrációt. A kényelmetlenségért elnézést kérünk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovlvi35 0 Share Posted January 16, 2014 Kösz, idáig magam is eljutottam . A gond a kóddal történő kulcs kéréssel van: nem találom az Agnitum honlapján a regisztrációt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper 0 Share Posted January 18, 2014 Sziasztok! Valóban nem lehet a kulcsot kérni, mert nem lehet a kapott kódot sehova sem beírni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmolnarj 11 Author Share Posted January 23, 2014 Sziasztok! Valóban volt egy technikai probléma az Agnitum központban. Jeleztük nekik még a hét elején a hibát, mostanra elhárították. A kényelmetlenségért elnézést kérünk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts