Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vélemények a 2014. januári számról

Recommended Posts

Posted

:télapó::télapó: --> pcw_dvd_201401_n.jpg:télapó:

Habár még 2013-at írunk, hamarosan megérkezik az új esztendő első PC World magazinja. Kiemelt témánk az XP terméktámogatásának a vége,mivel vélhetően sok olvasónk az érintettek között van. A teljes tartalom itt található:

pcworld.hu/tartalom

Posted

Már nagyon várom! Boldog Új Évet minden dolgozónak!

Posted
2014 legígéretesebb játékai

Tíz PC-s játék, amelyekre érdemes idén várni.

LG CM3430

Samsung NX2000

Koobe Slimbook HD

Creative D80 Bluetooth Wireless

Philips GoGear Muse

Pioneer VSX-922

Oculus Rift

Commodore Amiga 600 és 1200

Ej, de fura nevük van ezeknek a 2014-es játékoknak! Ha az Amigákat kettőnek veszem, ez akkor is csak 9... :hmm:

Posted
Ej, de fura nevük van ezeknek a 2014-es játékoknak! Ha az Amigákat kettőnek veszem, ez akkor is csak 9... :hmm:

Ez egy külön felsorolás, az egyedi terméktesztekről. Ami minden rovat végén ott van.

Már nagyon várom! Boldog Új Évet minden dolgozónak!

Köszönjük, mi is boldog új évet kívánunk minden olvasóknak és a fórumozóknak!

Posted (edited)

Nem tudom, hogy jó helyre írom-e: A januári számban lévő eset mobil kódot nem fogadja el az internetes oldal. Ezt írja: Érvénytelen vagy már lejárt havi kód!

Mit lehet ilyenkor csinálni?

Edited by Lamella
Posted

Ugyanabba a gondba futottam, mint LAMELLA. A kód lejárt. Írtam a support@sicontact.hu címre, eddig nem kaptam választ!

Posted

Sajnos nekem is ugyanaz a hiba az eset mobil kódnál.

Ezt irja ki a honlap:

nincs sehol a eset.hu/esetmobile

Posted

Kaptam egy választ:

"Tisztelt Uram!

Elnézését kérem a késői válaszért!

A problémát orvosoltuk. Kérem próbálja meg most a kód regisztrációját.

Amennyiben további kérdése van, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Üdvözlettel:

Mándi Sándor

Sicontact Kft.

H-Cs : 9:00-16:00, P 9:00-13:00

Tel.:
+36-1-346-7046

Mobil:
+36-30-746-51-79

Fax:
+36-1-999-7977

E-mail:

Web:
"

Sajnos ennek ellenére a kód még mindig kód még mindig lejárt... Újra írtam nekik!

Posted

Elnézést, adódott egy technikai probléma, amit mostanra elhárítottunk, így már működik a regisztráció

Posted

Igen, most már valóban jó, de azt tegyük hozzá, hogy mostantól nem az eset.hu/esetmobile hanem eset.hu/pcworld oldalon kell regisztrálni az androidos telefonok esetjét.

Posted

Igen, most már valóban jó, de azt tegyük hozzá, hogy mostantól nem az eset.hu/esetmobile hanem eset.hu/pcworld oldalon kell regisztrálni az androidos telefonok esetjét.

Mármint itt: http://pcworld.hu/esetmobile az eset.hu/pcworld oldalon a PC-s klienseket lehet aktiválni

Posted

Tyű ezt jól elnéztem, akkor ez részemről felhasználói hiba. Érdekes mert 18,25 kor az eset.hu/pcworld oldalon aktiválta a mobil kódot is, egye fene ez legyen a legnagyobb probléma.

Egyéb iránt gratulálok a főszerkesztői poszthoz hmolnarj! Reméljük továbbra is jó magazinok jönnek majd a nyomdából.

Posted

Köszönöm :) Dolgozunk rajta

Posted

Hoppácska! Én is gratulálok! Mi lett Tiborral?

Posted

A magazin szerint visszavonult a digitális kiadványok felelősévé.

Posted

Egész jó lett a januári magazin. Van benne sok-sok hasznos cikk.

Posted

Ismét változott valami az Agnitum Outpost Security Sulte Pro kód igénylésében? A regisztrációs kulcshoz hozzájutottam a leírt módon, de az Agnitum honlapján nem találom azt a lapot, ahol igényelhetem a kódot (eddig több év távlatában nem volt gond ezzel...)

Tud valaki segíteni ez ügyben?

Posted

Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Két napja szívok ezzel!!

Posted

A hazai forgalmazó nem kapta meg a karácsonyi hajtásban az új kódokat, ezért nem kerültek be a magazinba a kulcskérő kódok. Alternatív megoldásként csináltunk egy saját oldalt, aminek a hopp kódja benne van a lapba, és ide mutat -> http://pcworld.hu/agnitum Kérlek titeket, hogy itt próbáljátok meg a regiszrációt.

A kényelmetlenségért elnézést kérünk!

Posted

Kösz, idáig magam is eljutottam :) . A gond a kóddal történő kulcs kéréssel van: nem találom az Agnitum honlapján a regisztrációt...

Posted

Sziasztok!

Valóban nem lehet a kulcsot kérni, mert nem lehet a kapott kódot sehova sem beírni...

Posted

Sziasztok! Valóban volt egy technikai probléma az Agnitum központban. Jeleztük nekik még a hét elején a hibát, mostanra elhárították. A kényelmetlenségért elnézést kérünk.