Csaba_# 0 Share Posted November 4, 2013 Telefonregiszter szoftverre lenne szükségem, fontos hogy magyar nyelvi támogatással. Én egy BTR Telefon Regiszter találtam, de nem működik normálisan Windows 7 alatt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted November 4, 2013 Programozás mennyire megy? Csak azért, mert egy rakat tutorial van, ami ezt a feladatot oldja meg. Igaz nem magyar, de ha a programozás megy, akkor a program is lehet magyar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csaba_# 0 Author Share Posted November 5, 2013 Igazából sehogy se megy. Gyerekkoromban magamtól próbálkoztam Pascal -al, csinálgattam feladatokat is. Utána abbahagytam, meguntam, és nagy részét nem is értettem, rájöttem hogy ez nem az én világom. Furcsállom, hogy nem készítenek ilyen hasznos kis programokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted November 5, 2013 Ha már a saját készítés került szóba, az Accesshez volt ilyen letölthető mintaprogram. Ezt kicsit átpofozva egész jó kis adatbáziskezelő összehozható. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted November 9, 2013 Mi az a telefonregiszter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted November 9, 2013 hívásinfo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted November 10, 2013 Mi az a telefonregiszter? Lényegében egy telefonkönyv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted November 12, 2013 Ezt nem tudja bármelyik levelező profilja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csaba_# 0 Author Share Posted November 14, 2013 Annyira nem vágják a számítástechnikát, hogy címjegyzékeket használjanak. Például hiába állítottam be nekik levelező klienst, továbbra is webes felületen leveleznek. Ezért kéne valami halál egyszerű dolog, ahova beírják a nevet és már ki is dobja a telefon számot. Kb, mint egy mobiltelefon névlistája. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted November 15, 2013 Ezzel tényleg az a baj, hogy azért nem nagyon talál az ember ilyet, mert egy ilyen képességű programot első beadandónak szokás feladni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted November 16, 2013 ... hiába állítottam be nekik levelező klienst, továbbra is webes felületen leveleznek. ... Mi a baj a webes felülettel? Pölö, Gmail? Miért jobb az Outlook, mit tud, amit a Gmail nem? Ha böngészek a Firefoxszal, egyúttal Gmailezek is egy Tabon. Nekem nem kell, hogy letöltse a winchesteremre a leveleimet. Offline úgysem tudok rá válaszolni, pölö. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csaba_# 0 Author Share Posted November 17, 2013 Faluhelyen, ahol olyan szolgáltatók vannak, hogy órákra is kiesések lehetnek, hidd el jól jön ha offline is olvasgathatod őket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted November 17, 2013 ... jól jön, ha offline is olvasgathatod... Ez az! Jól jöhet. De szerintem nem "facepalm", aki csak webes felületet használ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 829 Share Posted November 19, 2013 Elvileg pl. Gmail esetében van egy olyan, hogy Gmail Offline, de az csak Chrome-ban és Safariban működik. Mint ahogy az Offline Calendar is csak Chrome-ban megy. Nem örülök, de juszt se fogok letölteni még egy böngészőt, minél jobban nyomják, annál inkább nem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts