Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Telefonregiszter szoftver

Csaba_#

Recommended Posts

Csaba_#

Telefonregiszter szoftverre lenne szükségem, fontos hogy magyar nyelvi támogatással. Én egy BTR Telefon Regiszter találtam, de nem működik normálisan Windows 7 alatt.

[OP]Destroy-man

Programozás mennyire megy? Csak azért, mert egy rakat tutorial van, ami ezt a feladatot oldja meg. Igaz nem magyar, de ha a programozás megy, akkor a program is lehet magyar. ;)

Csaba_#

Igazából sehogy se megy. Gyerekkoromban magamtól próbálkoztam Pascal -al, csinálgattam feladatokat is. Utána abbahagytam, meguntam, és nagy részét nem is értettem, rájöttem hogy ez nem az én világom.

Furcsállom, hogy nem készítenek ilyen hasznos kis programokat.

SkyBird

Ha már a saját készítés került szóba, az Accesshez volt ilyen letölthető mintaprogram.

Ezt kicsit átpofozva egész jó kis adatbáziskezelő összehozható.

KGigi

Mi az a telefonregiszter? :upsz:

eremit

hívásinfo?

[OP]Destroy-man

Mi az a telefonregiszter? :upsz:

Lényegében egy telefonkönyv.

KGigi

Ezt nem tudja bármelyik levelező profilja?

Csaba_#

Annyira nem vágják a számítástechnikát, hogy címjegyzékeket használjanak. Például hiába állítottam be nekik levelező klienst, továbbra is webes felületen leveleznek. :facepalm:

Ezért kéne valami halál egyszerű dolog, ahova beírják a nevet és már ki is dobja a telefon számot. Kb, mint egy mobiltelefon névlistája.

KGigi

Ezzel tényleg az a baj, hogy azért nem nagyon talál az ember ilyet, mert egy ilyen képességű programot első beadandónak szokás feladni.

eremit

... hiába állítottam be nekik levelező klienst, továbbra is webes felületen leveleznek. ...

Mi a baj a webes felülettel? Pölö, Gmail? Miért jobb az Outlook, mit tud, amit a Gmail nem?

Ha böngészek a Firefoxszal, egyúttal Gmailezek is egy Tabon. Nekem nem kell, hogy letöltse a winchesteremre a leveleimet. Offline úgysem tudok rá válaszolni, pölö.

Csaba_#

Faluhelyen, ahol olyan szolgáltatók vannak, hogy órákra is kiesések lehetnek, hidd el jól jön ha offline is olvasgathatod őket. ;)

eremit
... jól jön, ha offline is olvasgathatod...

Ez az! Jól jöhet. De szerintem nem "facepalm", aki csak webes felületet használ.

Fujitsu

Elvileg pl. Gmail esetében van egy olyan, hogy Gmail Offline, de az csak Chrome-ban és Safariban működik. :S Mint ahogy az Offline Calendar is csak Chrome-ban megy. Nem örülök, de juszt se fogok letölteni még egy böngészőt, minél jobban nyomják, annál inkább nem. :nemnem: