Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Failed to get proc address for GetLogicalProcessorInformation (KERNEL32.dll)


egerecske

Recommended Posts

egerecske

Sziasztok!

 

Ma reggel, rögtön bootolás után ez az üzenet fogadott a gépen. Én mostanában emlékeim szerint semmit nem telepítettem (par hete DVD-ről tettem fel nyelvtanuló programot, meg azelott valamivel vírus/kémprogram-keresőt), szóval nem értem, honnan jött az üzenet. A neten egyelőre annyit találtam, hogy többeknek az új skype miatt jött ez a probléma, de én szerintem azt sem frissítettem. Mi lehet ez a hibaüzenet, milyen bajt okoz, és mit tegyek ellene? Előre is köszi!

Link to comment
Share on other sites

zschni87

Hát én is skypenál találkoztam vele, mikor feltettem egy SP2-es XP-re a skype 6.7.valamennyit. Azt javasolták tegyem vissza a 6.6.valamennyit és az megoldotta a problémát. Csekkold le a skypeod verziószámát a vezérlőpult >> Programok telepítése és törlése lehetőségnél, ahol kilistázza a telepített programokat. Lehet, hogy frissítette magát valamiért.

Link to comment
Share on other sites

egerecske

Hm, megnéztem, nekem is 6.7 van. Azt leszedtem, és első körben feltettem rá a legfrissebbet, hátha segít (6.9), ugyanazt a hibaüzenetet kaptam (el sem tudom indítani a Skype-ot, de nem tudom, hogy okoz-e más galibát is...). Szóval most leszedtem minden Skype-ot, újraindítok, és megnézem, most is kiírja-e a hibát, aztán telepítek régi Skype-ot, ha kell. De milyen már, hogy már a 6.7 is hibát okozott, és még a 6.9-ben sem javítják ki...? Meg miért 6.7-re frissült a Skypeom, ha nem az a legfrissebb...?

Link to comment
Share on other sites

payskin

Ez ugyan itt némileg off, de basszus, tényleg van 6.9-es! Az eszem megáll!!! Szénné kerestem a hülye weboldalukat; az utolsó Windows desktopos verzió, amiről írtak, a 6.6 volt. A nép ott sír a fórumokon, hogy a 6.7-esben mennyi hiba, egy k szóval nem mondják, hogy van 6.9-es, a Windows Update nem tölti le magától. Végül leszedtem egy SkypeSetupFull.exe-t, amiből szintén nem derül ki, hogy hányas, felraktam, és 6.9.59.106.

 

Miért törvényszerű, hogy egyre nagyobb foshalommá lesz minden, amihez a Microsoft mostanában hozzányúl?

---

Hoppácska, mit találtam? Hát persze, hogy a FAQ-ban van ennek a helye, nem ám a frissítésekről szóló blogban! Állítólag annyira új még a 6.9, hogy tegnap esti. :facepalm:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...