Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Ismeretlen mappák

Recommended Posts

Peredi Zoltán
Posted

Gyerekek!

.NET keretrendszer telepítése, majd (talán rosszul elvégzett) uninstallálása után ilyen nevű mappák maradtak a D meghajtómon, miközben a .NET – úgy látom – a C-re települt:

34519cc3a44df334cc45ba014f

Az egyik mappában két almappa van amd64 és i386 névvel, a többiekben dotnetfix meg hotfix fájlok, HotFixInstallerUI.dll-ek és egy csomó eula.rtf a világ összes nyelvén. Sőt, most látom, hogy minden nap keletkezik egy új ilyen mappa!

A mappák írásvédettségét megszűntetve sem tudom törölni őket.

Mi a fene ez? Vírus?

Posted

Szerintem a telepítő a tartalmát az általad megadott helyre csomagolja ki, valójában abból a mappából települ. Ha újraindítod a gépet, akkor sem tudod törölni?

Peredi Zoltán
Posted

Akkor se, azóta már sokszor újraindítottam.

Telepítéskor nem adtam meg helyet, nem kérdezte, nem volt browse lehetőség. Ezért (is) gondolom, hogy a C-re telepített. Ahol egyébként most is ott a nyoma, uninstallálás ellenére, a tegnapi dátummal.

A gép időnként nagyon lelassul. A Microsoft Security Essential teljes ellenőrzés után nem talált vírust.

Posted

Ez nem kártevő, hanem ahogy L.Gyuri is írta, a telepítés során visszamaradt mappa véletlenszerű névvel, ahová a kicsomagolás történt.

Általában lehet törölni, de ha nem, akkor teljes jogot kell adni a usernek hozzá, vagy ott az Unlocker.

Vagy ha van ilyen, a másik partícón lévő rendszerrel bootolva, vagy Linux LiveCD-ről.

Peredi Zoltán
Posted

Unlocker-rel sikerült. Nem ismertem. Annál inkább köszönöm.