Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vélemények a 2012. decemberi számról

Recommended Posts

Posted

:szónok: :szónok: --> pcw_dvd_201212_n.jpg :szónok:

Íme a friss magazinunk, amely decemberben 176+4 oldalasra hízott. A szokásos tartalom mellett ugyanis helyet kapott benne egy több mint 80 oldalas Windows 8 Superguide, amely minden fontos tudnivalót tartalmaz a Microsoft új operációs rendszeréről. Várjuk a véleményeket, és egyúttal már most boldog karácsonyt és kellemes újévet kívánunk minden olvasóknak!

Posted

Már nagyon várom, de sajna eddig még nem érkezett meg. Remélem ez a havi nem kallódik el. Egyébként meghosszabítottam egy évre az előfizetést.

Posted

Most igazán kitett magáért a magazin. Mi olvasók hozzá tudnánk szokni e bő tartalomnak. Király az újság. Ez igen! 180 oldal szerintem még az ünnepekre is ad olvasnivalót. Remélem sokan előfizetnek a magazinra, és jobb évet hoz a 2013-as év. Haraszi Tibor és írói tábora most ráérzett mi kell az ünnepekre.... Csak így tovább.

Ui.: Még akkor is nagyon jó a tartalom, ha most első lapozásra nem találtam Linux cikket.

Posted

Köszönjük az elismerő szavakat :) Szolgálati közlemény: a magazin Budapesten már pénteken megvásárolható lesz az újságárusoknál, a fővároson kívüli újságosstandos terjesztés azonban csak szombaton kezdődik. A vidéki olvasóink megértését kérjük

Posted

Tisztelt Olvasótársak!

Nekem már pénteken szerencsém volt a kezembe kaparintani a decemberi számot és azonnal elkezdtem olvasni a lapot,

de (szerencsére) terjedelme folytán bizony sokára tudok majd a végére érni!

Előzetesen azért a DVD PCTV rovatával már megbirkóztam és igen kedvező benyomásokat szereztem az alábbiak szerint:

Acer.mov bemutató sikeres és jól érthető volt, de sem a laptop, sem a tablet szemből-nézete nem lett bemutatva kellő ideig

(ahogy a Kingstone.mp4-ben és főleg a Surface.mov-ban), pedig rengeteg alkalom lett volna erre a szövegmondás alatt és

amikor az oldalnézetben a vastagságot a telefonokhoz képest hasonlították, előjött megint a fekete, ámbár áttetsző csík.

A Fujitsu.mov és Egri Imre előadása úgyszólván tökéletesnek tűnt, bár az USB replikátor név és a sokféle csatlakozó számomra

nem képezett egész világos mibenlétet. Lehet, hogy figyelmetlen voltam? A technikai malőrt kivéve a bemutató legalább kitűnő

volt és most azt kérdezném, hogy ez a Windows 8 USB pendrájvos változata volt, vagy hordozható videó lejátszóként szolgál?

Vagy megint figyelmetlen voltam?

Az LG.mov bemutató kitűnően sikerült, célszerűen minden profi módon bemutatásra került. A lejátszás folyamatos volt annak

ellenére, hogy a lejátszási sebesség nálam biztos nem volt olyan gyors, mint a bemutató gépe és monitora, amin bemutatták.

Kár hogy a vége le lett vágva.

A Surface.mov bemutató egyszerűen professzionális volt, még a legnagyobb rosszindulattal sem lehetne bármi mást mondani,

vagy kifogásolni!!! Talán még annyit, hogy a csempebemutató is szinte kedvet csinált a Metro felülethez!

Köszönjük!

A továbbiakról, majd később formálok véleményt.

Posted

Tisztelt olvasótársak!

Legnagyobb sajnálatomra a fentiek javítására közlöm, hogy egy szövegfájlból bemásolt szövegben kimaradt egy rész és azt csak most vettem észre!

A Fujitsu.mov tartalma összekeveredett a Kingstone.mp4-re vonatkozó szöveggel. A Fujitsu.mov szöveghez tartozó rész a "Lehet, hogy figyelmetlen voltam?" mondattal fejeződik be.

A Kingston.mp4-re vonatkozó rész "A technikai malőrt kivéve a bemutató legalább kitűnő volt és most azt kérdezném, hogy ez a Windows 8 USB pendrájvos változata volt, vagy hordozható videó lejátszóként szolgál? Vagy megint figyelmetlen voltam?"

Utólag hozzátenném, hogy a bevezetésnél elhangzó megnevezés olyannyira nem volt érthető, hogy többszöri lejátszás után sem tudtam megérteni azt hogy FG mit mondott.

Az elkövetett hibáért elnézést kérek!

• 2 weeks later...
Posted

Kellemes Karácsonyt és Békés Új Esztendőt minden kedves olvasónak és íróknak.

Posted

Mostanra sikerült kiolvasni a magazint. Tartalmasra sikeredett a win8 guide.

• 2 weeks later...
Posted

Tisztelt Uraim!

Valahogy nem volt akkora felbuzdulás a sok-sok lapos, nagyméretű lap megjelenése után, mint vártam volna.

Biztos a sok ismeret megemésztése is sokáig tartott és időközben megjelent a 2013 évi januári szám.

Én is sáros vagyok, mert a beígért vélemény nyilvánításomra sem került sor. Igen, bevallom nekem is sokáig

tartott elolvasni a tartalmat, no meg azután az ünnepi "tedd azt, meg ezt" is nem hagyott időt az elmélkedés

megjelenítésére. A sok tartalom bizony jól jött, ezért nem is akarom lebeszélni olvasótársaimat a végigolvasásról,

majd mindenki úgy alakítja ki a véleményét, ahogy akarja. Senkit sem kívánok befolyásolni!

Jó kis exkuzálás! Nemde?

Legyen mindenkinek Boldog és Hasznos Új Éve ez a babonásoknak nem tetsző számozású év!

Posted

Bizony, elég volt elolvasni így szüneteben a win8 guidét, persze jól jött a többletinfó. Szerintem nagyon jó a decemberi szám. De ezt már véleményeztem, most viszont a januári számra összpontosítok.