Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Textúra , felbontás hiba R4850 alatt , pls help !


Sh4dizMad

Recommended Posts

Sh4dizMad

Sziasztok az lenne a problémám , hogy újra lett telepítve a gépem xp sp3 ról win 7 ultimate x64 és frissítettem a vidikari driverét , de a játékokban hibásan adja be a textúrákat vagy a felbontást , már újra is raktam a drivert 2x de nem oldotta meg a problémám . konfigurációm :

- MSI R4850-MD1G/OC 1GB GDDR3

- AMD Athlon Athlon II X3 450 3.2GHz AM3

- ASUS M4N68T-M V2

- Kingmax DDR3 1600MHz 4GB

- windows 7 ultimate x64

XP alatt nem tapasztaltam hasonló gondokat . a drivert elõször a Driver Genius Professional-al töltöttem le , másodszor pedig az AMD oldaláról a driver auto-detect-el .

Az elsõ problémát azt a felbontásban vettem észre , CoD 4- ben . 1440 x 900- ra raktam a felbontást mint ahogy régen volt XP-n , ott szép is volt , de itt win 7 alatt olyan mintha csak kb 1280 x 800 on lenne , látható hogy eléggé szakadozott , pixeles a kép,betûk .

A másodikat 2 mmorpg-ben is , mindkettõnél ugyanaz . A textúrák úgymond egybefolynak , átmennek egymáson , pl van egy vízesés , és ha elé állok akkor a víz textúrát berakja elém , másik probléma hogy a kép felétõl kb van egy világosabb rész . Screenshotok :

http://kepfeltoltes.hu/121108/Aion0001_www...ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/121108/Aion0003_www...ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/121108/Aion0005_www...ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/121108/dffd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Én nem bírtam rájönni hogyan oldhatnám meg , elõfordulhat , hogy a vidikarim nem támogatja az operációs rendszert ? , vagy elromolhatott ?

Mindenféle segítségnek örülnék most , ha valaki esetleg tudna nekem segítene azt megköszönném !

Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

Gondolom nem eredeti a windows, mert különben nem az ultimate-t raktad volna fel. Ez lehet az egyik hibaforrás. A másik pedig a Driver Genius Professional. Ez szépen összegányolja a windowst, aztán csoda, hogyha egyáltalán működik. Minden egyes eszköznek a saját weblapjáról kell kikeresni a driverét, és azt telepíteni, és ott is ha lehet ne automatikus keresést válassz, hanem keresd ki a te eszközödet, de első körben bízd rá a Windows Updatere, az szépen feltelepít mindent, majd ami hiányzik, azt pedig pótold. A hiányzó driverek listáját az eszközkezelőben meg tudod nézni.

Egyébként nyertél egy windows újratelepítést. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...