heragyerek Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Az a problémám van, hogy kaptam egy használt (megbízható embertõl) videokártyát (sapphire hd 5850) , de ha berakom az alaplapba ( Ga-78lmt-s2p) nem bootol be a gép. Viszont ha kiveszem és az integráltat használom akkor meg minden oké.(kipróbáltam egy hd 6850-el és tökéletesen mûködött) A tápom: cooler master gx lite 500. Kipróbáltam egy másik konfigban is, de ott sem volt jó. Válaszaitokat elõre is köszönöm....
heragyerek Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Elnézést a helyesírási hibákért!!!
KGigi Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Ha két különbözõ gépben nem mûködik, és jól szerelted be (pl. rácsatlakoztattad az extra tápcsatlakozót, ha igényli), akkor hibás a kártya.
heragyerek Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Igen rácsatlakoztam... és az a baj, hogy elindul a venti is meg minden... Nem hiszem, hogy rossz lenne
[OP]Destroy-man Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 A venti külön vezérlésen van, semmi köze a kártya mûködéséhez. Ha kap áramot bekapcsol, és a szenzornak megfelelõ fordulatra áll.
Wiezner István Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Valószínûleg a tápegység nem bírja kiszolgálni a kártya igényeit, a HD 5850-nek minimum 500 wattos PSU kell (forrás).
Recommended Posts