heragyerek 0 Share Posted September 20, 2012 Az a problémám van, hogy kaptam egy használt (megbízható embertõl) videokártyát (sapphire hd 5850) , de ha berakom az alaplapba ( Ga-78lmt-s2p) nem bootol be a gép. Viszont ha kiveszem és az integráltat használom akkor meg minden oké.(kipróbáltam egy hd 6850-el és tökéletesen mûködött) A tápom: cooler master gx lite 500. Kipróbáltam egy másik konfigban is, de ott sem volt jó. Válaszaitokat elõre is köszönöm.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
heragyerek 0 Author Share Posted September 20, 2012 Elnézést a helyesírási hibákért!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted September 20, 2012 Ha két különbözõ gépben nem mûködik, és jól szerelted be (pl. rácsatlakoztattad az extra tápcsatlakozót, ha igényli), akkor hibás a kártya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
heragyerek 0 Author Share Posted September 20, 2012 Igen rácsatlakoztam... és az a baj, hogy elindul a venti is meg minden... Nem hiszem, hogy rossz lenne Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted September 20, 2012 A venti külön vezérlésen van, semmi köze a kártya mûködéséhez. Ha kap áramot bekapcsol, és a szenzornak megfelelõ fordulatra áll. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiezner István 0 Share Posted September 23, 2012 Valószínûleg a tápegység nem bírja kiszolgálni a kártya igényeit, a HD 5850-nek minimum 500 wattos PSU kell (forrás). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts