Kiskalóz 0 Share Posted August 1, 2012 Netbeans-t használok, és ezzel töltöm fel FTP-n a fájlokat. Egyik nap még jól ment, másnap már nem. Közben csak Oracle VirtualBox-t tettem csak fel. Elképzelhetõ hogy az miatt nem tudok feltölteni? FTP-re kapcsolódik, de az alábbi hibát kapom: Failed: file xy.php Reason: Cannot get permissions for xy.php. Runtime: 17 ms, processed: 0 file(s), 0 KB Szerk: Másik gépen ugyan ezen FTP adatokkal simán megy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiskalóz 0 Author Share Posted August 1, 2012 Leszedtem a VirtualBox-ot és megint jól mûködik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 949 Share Posted August 2, 2012 A Virtualbox telepít hálózati "eszközöket" a mûködéséhez, de ezek még sohasem okoztak nálam ilyen jellegû gondot. A 7.2-es Netbeanst használod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiskalóz 0 Author Share Posted August 2, 2012 7.1.2 is csinálta, aztán nyomtam 1 update-et is.. aztán a 7.2 is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiskalóz 0 Author Share Posted August 9, 2012 Netbeans 7.2-bõl ha valamelyik project-nél nyomok egy jobb klikket, new -> eltûnt a folder opció. Tehát nem tudok új mappát létrehozni. Másnál is ilyen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 949 Share Posted August 13, 2012 Sajnos csak távolról követem a fejlõdését, nem használom aktívan fejlesztésre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiskalóz 0 Author Share Posted August 13, 2012 Szuper.. akkor marad a 7.1.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiskalóz 0 Author Share Posted August 25, 2012 Közben utánaolvastam. A 7.2-bõl kiszedték a new-> folder opciót. Most az van hogy new-> other -> other -> folder Aztán már benne lesz a new menüben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 949 Share Posted August 25, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted August 26, 2012 Az túlzás, hogy kiszedték, mivel már elég rég óta úgy mûködik, hogy a legutoljára használtakat teszi be a gyorsmenübe, most meg épp úgy sikerült, hogy alapból a Folder-t nem tartalmazta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts