Kiskalóz Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Netbeans-t használok, és ezzel töltöm fel FTP-n a fájlokat. Egyik nap még jól ment, másnap már nem. Közben csak Oracle VirtualBox-t tettem csak fel. Elképzelhetõ hogy az miatt nem tudok feltölteni? FTP-re kapcsolódik, de az alábbi hibát kapom: Failed: file xy.php Reason: Cannot get permissions for xy.php. Runtime: 17 ms, processed: 0 file(s), 0 KB Szerk: Másik gépen ugyan ezen FTP adatokkal simán megy...
Kiskalóz Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Leszedtem a VirtualBox-ot és megint jól mûködik...
payskin Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 A Virtualbox telepít hálózati "eszközöket" a mûködéséhez, de ezek még sohasem okoztak nálam ilyen jellegû gondot. A 7.2-es Netbeanst használod?
Kiskalóz Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 7.1.2 is csinálta, aztán nyomtam 1 update-et is.. aztán a 7.2 is.
Kiskalóz Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Netbeans 7.2-bõl ha valamelyik project-nél nyomok egy jobb klikket, new -> eltûnt a folder opció. Tehát nem tudok új mappát létrehozni. Másnál is ilyen?
payskin Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Sajnos csak távolról követem a fejlõdését, nem használom aktívan fejlesztésre.
Kiskalóz Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Közben utánaolvastam. A 7.2-bõl kiszedték a new-> folder opciót. Most az van hogy new-> other -> other -> folder Aztán már benne lesz a new menüben.
Pjotr Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Az túlzás, hogy kiszedték, mivel már elég rég óta úgy mûködik, hogy a legutoljára használtakat teszi be a gyorsmenübe, most meg épp úgy sikerült, hogy alapból a Folder-t nem tartalmazta.
Recommended Posts