Laczy75 0 Share Posted July 2, 2012 Üdv! A következõhöz kérnék ötleteket tippeket. Win Xp-s gép adsl modemmel csatlakozik a netre az irodában, a fõnök szeretne otthonról (win7) belépni a gépére úgy mintha elötte ülne. Nincs sem router sem fix ip, illetve mindezt biztopnságosan szeretné. VPN kapcsolatra gondoltam, de ahhoz tudni kellene mikor mi a kapcsolat IP-je, legalábbis úgy tudom. A távoli asztallal, és a VNCvel is hasonló a gondom. Van valami ötletetek, vagy használható program ami nem drága? Elõre is köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted July 2, 2012 dyndns.org Regisztrálsz egy nevet és felrakod a dyndns klienst a gépre. Ez majd módosítja a névhez tartozó ip címet, ha változik. A névvel mindig eléred a gépet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted July 2, 2012 LogMeIn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted July 3, 2012 TeamViewer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Share Posted July 3, 2012 TeamViewer +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted July 3, 2012 Mi bajotok a LogMeiN-nel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Share Posted July 4, 2012 A világon semmi bajom nincs a LogMeInnel, lévén nem használom. A TeamViewerben az az állat, hogy telepíteni sem kell: elindítod, működik. Azoknál, akiknek a gépére rá kell nézzek távolról, fel szoktam tenni, a sajátomon viszont csak futtatom, amikor szükség van rá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laczy75 0 Author Share Posted July 5, 2012 Köszönöm a javaslatokat, kipróbálom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laczy75 0 Author Share Posted December 10, 2012 A világon semmi bajom nincs a LogMeInnel, lévén nem használom. A TeamViewerben az az állat, hogy telepíteni sem kell: elindítod, működik. Azoknál, akiknek a gépére rá kell nézzek távolról, fel szoktam tenni, a sajátomon viszont csak futtatom, amikor szükség van rá. Köszönöm a tippet, a főnöknek nagyon bejött a Teamviewer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts