hmolnarj Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Várjuk a véleményeket, és mindenkit arra bíztatunk, hogy töltse ki a lapban található kérdõívünket! A szerencséseket értékes nyereményekkel díjazzuk KÉP
petzolkri Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Mintha ez a szám izgalmas lenne, mindenütt érdekes cikk. A kérdőíveket még nem lehet kitölteni az interneten megadott cimen.
hmolnarj Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Utolsó símitásokat végezzük rajta, hamarosan elérhetõ lesz. És kérünk mindenkit, hogy töltse ki, mivel rendkívül fontos az olvasók véleménye
petzolkri Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Rendben, ma sikerült kiolvasni a magazint utazás közben. Úgy látszik aza fsecure kód igénylő se érhető még el. (antivirushaz.hu/pcworld) Közben kitöltöttem a kérdőívet.
petzolkri Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Határozottan jobb a magazin a főszerkesztő váltás után. Bár a Mac-es rovatot még mindig irtanám kisebbre, és szivesen olvasnék még Egri Imrés féle Ubuntus cikket, vagy más linux cikket is. Linux-suli picit leragadt a gimp-nél, (nem rossz, csak lehene már más vagy többféle alkalmazás bemutatása).
payskin Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Egy hónap múlva hogy fogsz csodálkozni, ha belenézel az impresszumba...
1933 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Igen tisztelt Hölgyek, Urak! Most, ahogy belenéztem a múlthavi Magazinról alkotott véleményeket tükröző oldalra, hát bizony nem sokat tükröz! Azt hittem, hogy forrni fog az internet a sok hozzászólástól, de valahogy nem jött be. Ma jutottam hozzá, hogy megvegyem és elsőre az tűnt fel nekem, hogy a főszerkesztő külseje (legalább is a fotója szerint) előnytelenül megváltozott! Legalább is szerintem, mert egy nő legyen nőies. Hiába, megöregedett maradi vagyok, de tudom értékelni a női bájt! A múlthavi kép jobban tetszett! Lehet, hogy a monitorba épített kb. 5 cm átmérőjű két kis hangszóró túlságosan is "mély tónusú", de az első két .mov kiterjesztésű, videóbeszámoló érthetősége hagy némi kívánni valót. Általános tapasztalatom az, hogy a beszélők, talán megszokásból, mintha csak magukban morfondíroznának és nem az érdeklődőnek beszélnének. Néha többször is meg kell hallgatni, hogy megértsem: mit is mondtak? Általános dolog az, hogy sokszor olyan stílusban adják elő és írják le mondanivalójukat az egyes cikkek szerzői, vagy a bemutatást végzők, hogy aki nem kel és fekszik naponta a szakmai zsargonnal és rövidítésekkel, illetve egyes eszközök típusszámával, az nem is tudja azt, hogy éppen milyen eszköz az, amiről szó van. Nem érti? Akkor minek olvas olyan újságot, vagy néz meg bemutatót, amiben ilyenekről van szó? Netán nem azért, mert szeretne tájékoztatást kapni róla? Közérthetően! Nem vagyok kezdő a számítástechnika világában, de mivel nem rohanok minden újdonságot megvenni és a rengeteg új eszköz sem irányította rá a figyelmemet mindarra, amit új a nap alatt, én sem tudom, hogy egy-egy közismert gyártó milyen új kütyüvel jelent meg a piacon és fogalmam sincs arról, hogy az adott, említett típus ténylegesen micsoda, hacsak a szövegkörnyezetből, a leírásból, magyarázatból az ki nem derül. Nem ártana a gyengébbek kedvéért nevén nevezni az eszközt, vagy kütyüt és akkor teljes lenne az "élvezet"! Megjegyzem, néha csak úgy elhadarják, mintha az még a csecsemők körében is magától értetődő volna! Az sem ártana, ha valaki, aki mikrofon elé kerül, az megtanulna tagoltan, érthetően beszélni és nem az orra alá motyogni! Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ne vegye magára és ha a barátja jót akar neki az mondja el neki halkan, hogy csak Ő hallja és megszívlelje! "Egyébként a lap egyre inkább hasonlít egy szépen berendezett, tiszta lakáshoz, ahová szívesen járunk el!" Köszönöm, hogy elolvasták, amit írtam és örülnék, ha kiegészítenék. Ha nem találnám meg a kérdőívet, akkor visszajövök ide és leírom, a gondolataimat, amit minden nap újabb benyomások érnek és módosítanak. Megtaláltam, kitöltöttem. Nem minden kérdésre lehetett egyértelműen válaszolni, mert vannak más indoko is, mint amiből választani lehet. Egy külön megjegyzés rovat sem ártott volna és ahol a megszámozott kérdésekre vonatkozó nem kérdezett választ meg lehetett volna adni.
1933 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Emberek! Valami baj van? Mióta itt voltam, semmi új se található, mármint vélemények a lapról! Kifogyott? Vagy én vagyok eltévedve? ?????????????? Kitört a nyár?
petzolkri Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Áh, magazin kiolvasva. Valóban sok a tennivaló, így nincs idõ irni. Speciel én már várom a következõ számot.
Dávid Csaba Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 (1933 @ 2012. június 18. 13:42) 448550[/snapback] Kitört a nyár? Mostanában nem láttam hókotrót, ergo, lehet!
[OP]Destroy-man Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Utazz el pl. Stelvioba. Az itt van az Olasz-svájci határon. Ott fogsz találni hómarót, sõt ha szerencséd van, még használják is.
Dávid Csaba Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Nem azt mondtam, hogy szeretnék látni egy hókotrót, hanem hogy nem láttam mostanában, mert lehet, hogy nyár van.
totya6464 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Sziasztok! Egy Panasonic SD-90 kamerát szerettem volna vásárolni, de sajnos lemaradtam róla. Pedig már minden infót begyûjtöttem és meg is felelt volna az igényeimnek. Sõt Ti is készítettetek egy nagyon jó kis szakértõi tesztet. Mint említettem, mindez már a múlt, ezt a kamerát már nem forgalmazzák ( ha esetleg valaki tud mégis a beszerezhetõségrõl infót, az kérem jelezze). Szóval az lenne a kérésem, kérdésem, hogy nem lehetne a V-700-as modellrõl (melyet az sd90 utódjának tartanak) is készíteni egy szakértõi tesztet, illetve összehasonlítani a v500-al, vagy valamelyik hasonló kategóriás Sony termékkel? Nagy segítség lenne. Segítségeteket elõre is köszönöm.
[OP]Destroy-man Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Bár ez itt egy kicsit off topic: http://www.argep.hu/trend/PANA/Panasonic-sd-90.html
hmolnarj Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 Felírtuk az ötletet, a téma érdekesnek tûnik
Recommended Posts