leszakkert 0 Share Posted April 18, 2012 Sziasztok! Következõ gond megoldáshoz kérek tanácsot.Epson stylus DX3850-es nyomtatómmal fekete szöveget fájlból nem tudok nyomtatni. Teljesen új patronok vannak a gépben. Megpróbáltam a fej tisztítást és minden egyéb lehetõséget amit a karbantartás felkínál, minden eredmény nélkül. Ha szkennelek, ott bekeveri a színt s igaz nem igazi fekete színnel, de nyomtat. Megemlítem, hogy a festék szint jelzõ a fekete színnél kb.50 %-os fogyást jelez míg a többi 3 színnél a festék fogyás szint alig érezhetõ. A nyomtatóban egyébként festék folyást nem észleltem. Ha van segítõ javaslat elõre is köszönöm. Megjegyzés: korábban a nyomtató rendesen mûködött. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted April 18, 2012 Ha van rá lehetõséged, akkor egy másik patronnal kéne kipróbálni. Nálam is így kezdte a nyomtató, csak mindjárt 3 festékkel az ötbõl. Nálam a fúvóka ment tönkre, ami természetesen nem cserélhetõ. Nekem egy Canon IP5200-esem volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts