Jump to content
GSForum - Segélyvonal

X4host

Recommended Posts

Posted

Sziasztok.

Egy'probléma' miatt regisztráltam be, de nem találtam témát hozzá.

Csináltam egy adott ingyenes tárhelyet az x4host szolgáltatónál, amire a honlapomat alapszinten építettem fel.

Nos, mostmár megvan vásárolva a ww.hu-s domain, és sikerrel át is vittem mindent...viszont...ftp-n keresztül hiába töröltem ki mindent az x4host-os tárhelyem mappájából, még mindig beindexeli a gugli és kidobja elõ oldalra találatnak...igaz az oldal maga már nem jön be, hanem a szolgáltató egy reklámja...

Hogy lehetne ténylegesen kitörölni ezt a regisztrált ingyenes domaint a Föld színérõl :D ?

Nem szeretném, ha saját magamnak csinálnék konkurenciát azzal, hogy az újított, szebb, használhatóbb oldalam nem tud megjelenni, mert az ingyenes tárhely hamarabb lesz beindexelve.

Valaki tudna segíteni?

Posted

A webmestereszközökben már kitöröltem ezt a honlapot.

Valahogy a domain-t kéne töröltetni...érdemes lenne írnom egy email-t a tárhelyszolgáltatónak, segítenének szépen vajon?

[OP]Destroy-man
Posted

A szolgáltató nem sok mindent tud kezdeni a google rangsorolásával. Ezt a google-vel kéne egyeztetni, de kb. 1 hónapon belül úgyis automatikusan törlõdik, ha a domain is törölve van. Ezt az x4Host-on biztos meg tudod tenni.

Posted

A webmaster toolsban nem kitörölni kellett volna, hanem bejelölni, hogy költöztél. A régi oldalon meg nem mindent letörölni, hanem berakni egy sima átirányítást, hogy mindent hajítson az új címre 301-es HTTP error code-dal. Aztán ha a sok 301-től már mindenki átszokott az új címre, akkor megszüntetni a régi szervert/címet stb.