majomringato 0 Share Posted December 11, 2011 Sziasztok! Nem rég vettem egy Dell Inspiron N5110 laptopot. A leírása szerint van benne Internal DVB-T TV-Tuner. Azonban, mikor elindítom a Windows Media Centert, azt mondja, hogy nincs benne, vagy nem észleli. Mi a teendõ? Néztem külföldi fórumokat is, de se ott, se a Dell honlapján nem találtam erre vonatkozó leírást, drivert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted December 11, 2011 Nézd meg a BIOS beállításoknál, hogy nincs-e alapértelmezetten letiltva. Valami driver pedig kell hozzá, hacsak nincs előtelepítve. Antennacsatlakozó van a laptopon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyjani 7 Share Posted December 11, 2011 Lehet, hogy csak az előkészítése van meg. Nézd meg valamelyik "fn" gombbal való párosítással, vagy külső kapcsolóval nem lehet e életre kelteni. Ezközkezelőben látni e. Ha nem, akkor nincs. (ha az "everest" sem látja ismeretlenként vagy akárhogyan, akkor biztosan nincs, mert az inaktív állapotban is mutatná) Link to comment Share on other sites More sharing options...
majomringato 0 Author Share Posted December 11, 2011 Attól tartok mégsincs, mert, eszközkezelõben nem láttam, BIOS-ban sem. A dell-shop honlapján írták egyedül, hogy van benne, a hivatalos honlapba jobban belemélyedve sem találtam meg. Valószínû elírás lesz. Marad a külsõ, USB-s Tuner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted December 12, 2011 Az USANotebook szerint csak az XPS L502X és az XPS L702X-es Dell gépekben van tuner, viszont ezeknek a gépeknek elég húzós áruk van (400.000+ Ft). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts