zsoltika1986 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Alig vártam már a december 6-át! Nem, nem a Télapó miatt! Tulajdonképpen december 1-tõl, amikor is megláttam a PC WORLD hasábjain hogy Android Superguide, dec.6. Reggel pattantak is ki a szemeim, egybõl go újságos. Az újságárus tök hülyén nézett rám, "mit akarok én?", de sikerült. Ittvan a kezembe még most is, alig tudtam letenni a mai nap. Nézték a metrón is, buszon is, vajon mit olvasok, hol vettem, ekkora Droiddal a címlapon. El se tudom mondani mennyire örülök ennek a magazinnak, vittem magammal egy nagy mappát is, nehogy meggyûrõdjön, vagy bármiféle kis baja is legyen a táskámba. Jó volt olvasni a droid történetét, a teszteket, a blogosokat minden. Érdekes volt a telefonomról tesztet olvasni (SGS II), holott ott volt a kezembe. 100x olvastam már róla innen-onnan mindent, de hát azért ez mégis az Android Superguide, nem? Ez jobb. Nagyon remélem, hogy lesz ennek folytatása is, kielégednék félévente 1-el, csak LEGYEN!!! Halljátok PC World? Olvassátok? Le-gyennnn pls! Én tutira megveszem, és szerintem nem csak én! További sok sikert a Nektek, csak így tovább! A szerkesztõség minden tagjának nagyon Boldog Karácsonyt, és sikerekben, Android Superguide-okban, PC World-ben gazdag Boldog Újévet kívánok! Köszi Balázs!
petzolkri Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 HOl és mennyibe kerül? Remélem nem maradtam le róla, utánajárok.
Athos Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Akit még érdekel a kiadónál megvásárolható. Én lecsúsztam róla, de még decemberben nem lett volna rá szükségem. Most meg már van Adroidos eszközöm és érdekelne a kiadvány.
Recommended Posts