Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Galéria, Videóplayer

Recommended Posts

Posted
Sziasztok
Hát már nagyon belejöttem ebbe a fórumozásba hát megkérdezem hogy hogyan tudnék saját képgalériát illetve hogyan tudok valami normális médiaplayert feltelepíteni weblapomra :D
pl flv player csak azért ennél jobbat mondjatok! :D
Posted

Keresgéléssel, tanulgatással... Képgalériát például a websuli sorozatban is bemutattak, elég részletes leírás van a készítéséről. flv playerből meg kis milliót találsz, bár jobban jársz külső videó megosztóval, mivel akkor a tárhely forgalmát nem fogyasztja.

Posted

Korlátlan és inygenesa és reklámmentes tárat találtam igazi mázlista vok! :D

[OP]Destroy-man
Posted

Nekem a silverlightos megoldás jobban tetszik. Pillanatok alatt össze lehet dobni egyet. Ráadásul annak a legjobb stream-vezérlõje.

Posted

Két dolog:

1. A középre igazítást hihetetlen gyorsasággal felejtsük el. A betűtípusokba bele se menjünk! Próbáljunk inkább arra koncentrálni, hogy éppen leírunk valamit, amit mások látni fognak. Ehhez mérten öltsük magunkra a kultúra álcáját, fogalmazzunk magyarul és helyesen, ahogy kulturált felnőtt emberekhez illik.

2. Az előzőeket (valamint a fórumszabályzatot) is figyelembe véve, a következő vok-nál (vagy hasonló ostobaságnál, mint amilyen például az "inygenesa") kitiltalak januárig a fórumról.

Nem viccelek!

A fórumszabályzat itt olvasható. Igen, máshol nincsenek ilyen szigorú szabályok, sokkal többen vannak, és tárt karokkal várnak mindenkit. Mi csak azokat, akik képesek értelmesen megnyilvánulni.

Posted

Oké elnézést

[OP]Destroy-man=> Légyszíves magyarázd el hogy silverlight-os playert hogy tudok telepíteni azt tudom hogy gépre hogy lehet de hogy weboldalra hogyan az már több hónapja kérdés bennem!

Posted

Amikor elindítod a telepítõjét, a telepítés helyére írd be azt az URL-t, ahová telepíteni szeretnéd.

[OP]Destroy-man
Posted

@Mano: vagy írsz egyet, vagy használod a már kész lejátszók valamelyikét. Itt van 2 lejátszó linkje:

http://slvideoplayer.codeplex.com/

http://silverlight30.codeplex.com/

Egyébként megírni sem bonyolult, mert már szinte minden le van programozva, csak meg kell rajzolnod a felületet, meg a gombokat, és a gombokra rátenni a vezérlő akciókat.

De ha jól emlékszem, akkor ASP.NET alól elérhető egy MS által készített lejátszó.