Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Közösségi oldal


mano1994

Recommended Posts

mano1994
Sziasztok

Egy közösségi oldalt szeretnék létrehozni tudom már van rengeteg de én kiemelkedõt szeretnék létrehozni ahol mindig van fejlesztés nem az h meg van csinálva azt lesz....
Ehhez a projecthez keresek segítõket programozókat designereket támogatókat
Szívesen fogadom a tanácsokat is hozzászólásban!

Link to comment
Share on other sites

Dreaman

Letöltöttél egy 3 éve közkézen forgó motort, és most úgy gondolod te leszel II. Zuckerberg? :) Szerintem vesd el az ötletet, mert csúnyán ki fognak nevetni. És ezt nem bántásból írtam. (Éppen ezért nem is részletezem a miérteket..)

Link to comment
Share on other sites

Garono

Elõször talán a magyar helyesírás szabályait kellene elsajátítani. :hmm:

Link to comment
Share on other sites

mano1994

épp ez az hogy nem motort akarok használni és nem akkora oldalt akarok létrehozni mint a Facebook eszembe sincs hogy én legyek a "II. Zuckerberg" Mert ahhoz még sokat kélne tanulnom de azért egy kisebb közösségi oldalt létrehoznék mert lehet hogy a Facebook a leghíresebb és legnagyobb de a legtöbb hibája is van ezért szeretnék egy kicsi bugmentes kis oldalt létrehozni pár ember segítségével!

 

UI: Azért kösz a HSZ-t :D

Link to comment
Share on other sites

Garono

Miért, milyen hibái vannak a FB-nak, amit a te oldalad ki fog küszöbölni?

Link to comment
Share on other sites

mano1994

Facebook hiba: Többször nem kapok meg üzeneteket vagy épp amit én küldök azt nem kapják meg vagy duplán

 

Likeoknál is volt már -1 like

vagy az volt odaírva h senkinek nem tettszik a világon

 

Hozzászólást nem mindig küldi el és persze az a rakat reklám

meg az is hogy angol az egész!

 

És épp ezaz azért írtam ide mert egyedül még nem megy egy teljes oldal elkészítése motor nélkül csak egy-egy része ezért keresek érdeklõdõket akik segítenének!

 

DE HÁNYSZOR HANGSÚLYOZZAM H NEM FACEBOOK 2.-t AKAROK CSINÁLNI??

Link to comment
Share on other sites

Dreaman

Te meg értsd meg, hogy komolytalan már az ötlet is. Itt egy példa: Szeretnék alapítani egy élelmiszer-üzletláncot. Bár nem értek a kereskedelemhez, nincs rá pénzem, nem tudok semmilyen nyelvet, de nem tetszik ahogy a 'ecsó-ban mûködnek a dolgok (a múltkor a zöldségosztályon nem mûködöt a mérleg, grrr), ezért egy kisebb, hibamenetes és reklámmentes hálózatot szeretnék, ki tud segíteni?

 

Na...kb. ilyen szintû a felvetésed. :)

Link to comment
Share on other sites

payskin

Magam sem mondhattam volna szebben... :igen:

Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

Az előbb torrent oldal, most egy közösségi oldal. Végül is a torrent oldal is egy egyfajta közösségi oldal, mivel közösség nélkül meghalna az egész rendszer. :P

 

Egyébként mi lenne, ha megtanulnál weblapokat készíteni? Egy közösségi oldalt is simán létre tud hozni 1 ember. Ha csak az alapfunkciókat nézzük, akkor nem is sok idő alatt. Igaz, a korábban felvetett problémák miatt tök fölösleges, kivéve, ha nincsen dollármillióid az oldal felfuttatására.

 

Ha meg akarsz tanulni komplett weblap készítést, akkor ajánlom ezeket az oktatóvideókat:

http://www.asp.net/web-pages/videos

Bár régebben sokkal részletesebb videók voltak errefelé, de ezek sem rosszak. Max többet kell pausesni, és gondolkodni, hogy ez most itt micsoda.

De ha magyar nyelvű előadásra vágysz, akkor nézz szét itt:

http://devportal.hu/tv/

A lenyíló listából válaszd a webmátrixot. Itt az alapoktól kezdik a dolgot, azaz a HTTP protokolltól, a CSS-en át a komplett rendszer fejlesztéséig.

Link to comment
Share on other sites

Greene

Miért ne csinálhatna egy sokadik közösségi oldalt? Ha talál hozzá fejlesztõt akkor meg nem kell értsen, csak a tervezéshez. Kicsi rá az esély, de lehet, hogy van egy olyan célcsoport, vagy funkció amivel oda tud vonzani embereket (lásd pl. a Linkedint). A facebook is eleinte csak a haveroknak szólt. Lehet, hogy õ meg létrehoz egy olyan oldalt ahol mondjuk a CS-vel játszók közössége olyan plusz extra funkciókat kap ami sehol máshol nincs. De a legfontosabb az lenne, hogy tanuljon belõle.

A mérleges hasonlat amúgy abszolút jó. Egy ilyen projekt sikeréhez az ötleten kívül pénz, erõforrás és piac kell. Ha az a másik cég a mindig mûködõ mérlegek mellett meg tud szólítani egy célcsoportot, akkor hajrá. Elég megnézni Ferruccio Lamborghini-t, aki konkurenciát teremtett a Ferrarinak.

Persze valószínûleg senki nem fog csupán a reklámmentességért, meg a mindig mûködõ like gombért fejvesztve átregisztrálni az elsokozossegioldalam.ingyentarhely.hu-ra.

Link to comment
Share on other sites

mano1994

Köszönöm a választ Greene-nek és [OP]Destroy-man-nek Legalább normálisan hozzá tudnak szólni ahogy azt a fórumon szokás és nem csak kritizálni az embert

 

[OP]Destroy-man => Már tudok weblapokat csinálni amúgy van pár referenciám és értek a programozáshoz is csak ezépp hogy csak elégséges szeretném bõvíteni a tudásomat :D De elkezdem a videókat nézni remélem egyszer sikerül egy hibátlan számomra is tökéletes oldlat létrehozni mert amiket eddig csináltam én is találtam kivetnivalót benne csak nem volt meg az a tudásom h változtassak de te és a moderátorr kolléga felnyitotta a szemem köszönöm!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...