Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nyomtató telepítés XP-re


TheSaurida

Recommended Posts

TheSaurida

Bõvebben: Évek óta mûködött egy XP-s gépen egy HP LJ 1005 nyomtató (USB-n keresztül) hibátlanul, egyszer csak megadta magát. Másik géprõl nyomtat, arról nem, és telepíten sem lehet, mert azt írja ki, hogy a nyomtatómodul nem található. Semmilyen nyomtatót nem tudok telepíteni, és mivel ez ~100 m-re van a többi tanáritól, a hálózatos nyomtatás sem nyerõ. (Nem mintha azt elfogadná.) Újratelepítésen kívül (aminek az említésétõl a "tulajdonosok" prüszkölni kezdtek) mit lehet csinálni vele? Rendszerpucolás, vírusellenõrzés volt.

Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

Próbáld meg kigyomlálni a nyomtató driverét a rendszerből, hogy még a cache-be se maradjon bent (ezt csak kézzel lehet), majd telepítsed újra a nyomtatót. Ha utána se megy, akkor windows újratelepítés, kivéve, ha nem akarsz vele hetekig szívni, hogy megtaláld mi szállt el, vagy épp akadt össze a rendszerben. De ha a hálózati nyomtatás se megy, akkor ott komolyabb gondok is lehetnek, ha egyébként a hálózat működik.

Link to comment
Share on other sites

TheSaurida

A hálózati nyomtatóhoz is kell az adott gépre driver, szerintem, mint ahogy a nyomtatás is onnan indul. Megpróbálok egy PDF Creatort, ha oda se nyomtat, akkor újrahúzás, nincs mese.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...