Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Facebook

riskawarrior

Recommended Posts

Posted

Helló!

Egy kis Facebook "kellemetlenség" miatt (egészen pontosan napok óta szidok mindent ami kék) kérném a segítségetek.

Megpróbáltam feltenni egy Like gombot a honlapomra, sikertelenül. Nem rögzítette a lájkot, a számláló mindig elölrõl indult, pedig az üzenõfalra kikerült a link. Mindegy, megszabadultam tõle 2 nap után, ami nem megy az nem megy.

Viszont az elsõ teszt során a linkkel együtt felszívott egy rossz title tag-et, és description helyett a szomszéd bekezdést, ami nagyon nagyon rossz ötlet volt tõle. Eddig nem zavart, mert levettem. Nade: megjegyezte! Most hogy már nyomokban sincs fent a Like gombom ha valaki ugyanezt az url-t kiteszi az üzenõfalára az ugyanazt a gázos alapértelmezett descriptiont teszi be.

Van valami ötletetek mégis hogy lehetne rávenni a Facebookot, hogy ugyan felejtsük már el egymást?

• 10 months later...
Posted

Sziasztok!

Már harmadik napja nem tudom megnézni a személyes üzeneteimet. Eleinte csak a folyamatjelző csík futkározott a végtelenségig, ma a "Sorry, messages are temporarily unavailable. Please try again in a few minutes." üzenet fogad.

Ha nálatok rendben van, mi lehet a gond nálam?

Válaszaitok előre is köszönöm

Posted

Nálam napok óta marha lassú, de hibaüzenetet még nem kaptam, csak az ajax-ok fagynak be néha.

Posted

Hurrá, most meg a képek helyén csak a nagy üres semmi van!

Posted

Ha megnyitod a képnézegetõt, és megnyomod az F5-öt, akkor visszakapod a régi ajax nélküli változatot.

• 5 years later...
Posted

Másnál is, aki angolul használta eddig, pár napja magától átváltott magyar nyelvre? :pislog: 2011-ben eleve angolul regisztráltam, soha nem használtam magyar nyelven.

Posted

Nem. Még angolul van, de akkor résen leszek.

Posted

Lehet, hogy azzal van összefüggésben, hogy gyakorlatilag 2 hónapja nem voltam az oldalon, csak a messenger.com-on meg a Messenger appban szoktam néha beszélgetni. Így akarnak rávenni, hogy több időt töltsek reklámok nézegetésével? Ilyen tört magyarságú, Google Translate kategóriájú felülettel? Csak azt érik el ezzel, hogy még jobban utáljam őket. Már gondolkodom egy ideje, hogy deaktiválom az accountom (törölni ugye nem lehet), de szinte minden ismerősömmel a Messengerben tartom a kapcsolatot.