Lelemeny 0 Share Posted August 28, 2011 Windows 7 es oprendszerem volt eddig, és tökéletesen mûködött több mint egy évig, de sajnos újra kellett dobnom a rendszeremet, és azóta nem mûködik a mozilla, már vagy 10edszer tettem fel mindig más verziót, de a probléma továbbra is fenn áll. Maga a böngészõ mûködik de egy online stratégiai játékhoz szükségem lenne pár kiegészítõre,(pl greasemonkey) és ezen belül pár scriptre, amit viszont nem tudok letölteni, aki tud kérem segítsen! Sajnos a mozillának az újabb verziója semmit nem ér, és csak a 3.6.1.4 es verzióval tudtam eddig is használni, de ez nem volt gond, eddig!! Ezt a hiba üzenetet kapom mindig, a winyo teljesen újra lett formázva, így ez sem lehet gond. Firefox nem tudja telepíteni a fájlt a következõ helyrõl: https://addons.mozilla.org/firefox/download...-fx.xpi?src=api mert: Letöltési hiba -228 Elõre is köszönöm! Üdv.: Lelemény Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted August 28, 2011 Mentsd le a saját gépedre, és telepítsd onnan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lelemeny 0 Author Share Posted August 28, 2011 Mentsd le a saját gépedre, és telepítsd onnan. Probáltam de sajnos így sem mûködik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts