erbalee1337 0 Share Posted July 8, 2011 Üdv! Szeretnék segítséget kérni videókártya biosz frissítési ügyben. Hozzám került egy XFX 9800GT 512mb és az a helyzet , hogy nem akar semmit csinálni ha beállítom , hogy az alaplapi integrált cucc helyett a PCI expressz slotról olvassa a videókártyát a gép nem ad képet egyik monitor sloton se. Ha erre tudtok más megoldást akkor azt is szívesen meghallgatom. De a fõ témától se térjünk el tehát szeretném ha valaki letudná írni a VGA biosz frissítés módját. Nincs flopy meghajtóm tehát ha lehet akkor anélkül kéne megoldani. Mivel az alaplapon van integrált videókártya ezért a windowsból nemtudnám lefrissíteni miközben az alaplapival bootolok? A felesleges kommenteket mint pl. Inkább vegyél egy újat... & Ne próbálkozz biosz frissítéssel mert úgy is csak elrontod mellõzzük... Csak az írjon aki tud mondani egy pontos okot a hibára kifolyólag vagy tudja , hogyan kell egy VGA bioszt lefrissíteni és ezt meg is osztaná velem! Köszönöm! Várom válaszaitokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted July 8, 2011 Honnan szerzel be megbízható, nem buherált BIOS-t? De egyébként sem hiszem, hogy BIOS-frissítés ezen segít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erbalee1337 0 Author Share Posted July 8, 2011 A sajátomhoz ezek közül töltöttem : http://www.techpowerup.com/vgabios/index.p...=&memSize=0 De van ezeregy hely ahonnan megbízható bioszokat tudsz tölteni ezt az oldalt nekem is úgy ajánlották. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted July 8, 2011 Mondjuk igen, ez tényleg egy megbízható oldal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erbalee1337 0 Author Share Posted July 8, 2011 Addig eljutottam h nbitor felismeri legalább is talál egy 9800gt-t de viszont semmit nem tud róla megjeleníteni de integrity : zöld Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted July 8, 2011 Egyébként VGA BIOS flash-selésrõl ugyanott: http://www.techpowerup.com/articles//overc...ng/vidcard/34/1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erbalee1337 0 Author Share Posted July 9, 2011 Na szereztem floppy meghajtót de még ígysem vagyok elõrébb Szal jelenlegi állás geforce 6000-res alaplapi kártyáról fut most a gép és melette a socketben ott a XFX GF 9800-as kártya amire kéne a bios frissítés. Örülnék neki ha valaki pontosan leírná , hogy mit rakjak ki a flopy-ra és miket irogassak majd be a dosos képernyõn! kösz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted July 9, 2011 Kiindulási alap #1 Kiindulási alap #2 Ne próbálkozz BIOS-frissítéssel, mert jobb úgysem lesz, maximum ronthatsz rajta. Ennek a kártyának jó eséllyel annyi, dobd ki, vegyél újat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts