mizsi 4 Share Posted July 6, 2011 Sziasztok! Korábban maximális sebességgel (1,5 MB / s) tudtam letölteni a Megaupload-ról, 1 nap max. 4x. Most viszont, azt vettem észre, hogy idõszaktól függetlenül, 15-20 kb / s-al jönnének az adatok. Így 350-400 MB-t 6,5-7 óra alatt landolna nálam. Másnál is így van, vagy nálam van a hiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted July 6, 2011 Másnál is így van. Pontosabban másnál máshogy rossz. Nálam is előfordul, hogy pl. egy 20 részből álló RAR-ból 4-5 alig akar csordogálni (akár többször meg is szakad), míg a többi max. sebességgel jön. Olyan is van, hogy egyik nap még alig jön (ezért leállítom, és addig töltöm a RAR többi részét), majd másnap meg már maximális sebességgel tölti ugyanazt a fájlt. Egyébként nálam teljesen rendszertelen, hogy mennyit fájlt tudok letölteni egy nap. Van, hogy 50 is lejön egymás után, és nem szól érte semmit. Máskor meg már 3 fájl letöltése után "limit reached" üzenettel fogad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted July 6, 2011 Érdemes regisztrálni a megara (a free elég), utána pedig jDownloaderrel mehet a letöltés, de a gyári programja is elég jó állítolag (még nem próbáltam). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted July 6, 2011 Akkor nincs szakadás/lassulás? Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 944 Share Posted July 7, 2011 Ez azért van, mert valószínûleg n+1 különbözõ helyen levõ szerverük van, aminek épp eltérõ a terhelése, és teljesen véletlenszerû, hogy melyikrõl osztja ki a letöltendõ fájlt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted July 7, 2011 @Garono: Lassulás van (terheltségtől függően ahogy Balázs is írta), viszont szakadást én nem tapasztaltam még. Ja és regisztráció után a várakozási idő is csökken 25 mp-re. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Author Share Posted July 10, 2011 Valami nem jó. Hiába regisztráltam, elindítok egy 350 MB-os letöltést, azt írja, letöltési idő 12 óránál több. Eddig 7 mp volt. WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted July 12, 2011 Sokan töltenek arról a serverrõl, ahol az anyag megtalálható. Ilyenkor érdemes késöbb megpróbálni a letöltést, de menet közben is gyorsulhat. Egyébként a fizetõsõk extra sávszélességet kapnak, ha õk is arról töltenek, akkor neked már szinte nullás sebesség marad. Valamit, valamiért. A saját letöltõ programját probáltad? Állítolag azis ad némi sávszélesség pluszt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts