Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Soros portos egeret vennék. Van még valakinek?

Recommended Posts

Posted

Egy régi P1-es számítógépet élesztettem fel, ami remekül mûködik, de szükségem lenen egy soros portos egérre, hogy a Windows-t is tudjam használni rajta. PS/2 port nincs rajta USB-t pedig még hírbõl se ismeri. Eddig hiába próbálkoztam padláson, boltokban (használt alkatrészek, bontók), ismerõsöknél. Nincs valakinek elfekvõben a padláson vagy a sufniban egy soros portos egere? Nem kel, hogy tipp-topp legyen csak úgy-ahogy mûködjön. Bp-n a jövõ hét keddtõl érte is tudok menni. De még postával is érdekel.

TheSaurida
Posted

Szétnézek itt a suliben, akár még lehet is. Ha meg itt nincs, akkor otthon talán van, de onnan csak kb két hét múlva tudom elhozni.

Utóbb:

Itt találtam is egyet, de nem tudom, hogy jó-e, egy PIII-as gépen XP alatt nem csinált semmit, ennél régebbi konfigurációm meg nincs.

Posted

Ha nem jó akkor nem, azzal nem vagyok elõrébb.

Mint a klasszikus viccben a rendõr, aki közli ,hogy megbüntetem nincs féklámpája. Bocsánat féklámpám van csak nem világít. Ha nem lenne féklámpája, de világítana jobban járna.

Nekem is inkább ne lenne soros egerem ,de mûködne. :)

Posted

Ha van PS/2 -es egered, akkor egy egyszerû átalakító is segíthet: Link.

----

Bocs, most figyelem hogy eladva, akkor talán innen: Link

Posted
Ha nem jó akkor nem, azzal nem vagyok elõrébb.

Logikus okfejtésed meggyõzött, azért két hét múlva megnézem az otthoniakat is, hátha. Aztán ha még mindig kell, odaadom 0 Ft+ÁFAért.

Posted

Közben sikerült szereznem egyet, nem a legjobb, de mûködik.