Jump to content
GSForum - Segélyvonal

HAUG: Magyar Adobe Felhasználók Egyesülete


payskin

Recommended Posts

payskin

Tudjatok róla, hogy van ilyen, itt lehet őket elérni: www.haug.hu, és rendszeresen rendeznek ingyenesen látogatható workshopokat érdekes témákban. Februárban konkrétan én adtam elő HTML5 és CSS3 témakörben, illetve jövő szombaton, május 14-én lesz a következő, amelyről azt kell tudni, hogy...

 

...témája a Adobe CS5.5 – Future of Digital Publishing lesz. A másfél órás szakmai párbeszéd–előadást Jakab Zsolt HAUG alapító [gimnáziumi évfolyamtársam - Balázs], a Fontoló Stúdió digitális kiadványszerkesztője és nyomdai előkészítője, valamint Forgács Ferenc HAUG tag tartja, amin kitérnek az Adobe InDesign CS5.5, Adobe Flash Professional CS5.5 valamint az Adobe Dreamweaver CS5.5 szoftverek újdonságaira. A workshopon választ adunk a témában felmerülő kérdésekre is!

 

Az eseményre a Fujitsu elhozza és bemutatja a legújabb Adobe által minősített CELSIUS munkaállomásait, egy CELSIUS H910 típusú laptopot és egy CELSIUS W510 típusú asztali gépet. A bemutatott erőgépeket 1-1 HAUG tag 1 hétre hazaviheti tesztelésre a Fujitsu jóvoltából! További részletek a workshopon.

 

Időpont: 2011. május 14. szombat 10:00-12:30

 

Helyszín: XMS Akadémia (1138 Budapest Váci út 178. (Duna Plaza, a mozitól vagy az XMS-től a parkolóház felé elindulva találjátok)

 

Az eseményen való részvétel ingyenes, a férőhelyek tekintetében érdemes előregisztrálni. Szeretettel várunk mindenkit!

Szándékozom megjelenni, úgyhogy aki esetleg az én arcommal kíván közölni valamit, bátran jelentkezzen. :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...