Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vélemények a 2011. áprilisi számról

Recommended Posts

Posted

Megtaláltalak! Már olvassuk!

Posted

Sziasztok!

Az áprilisi szám 53. oldalán található cikkel kapcsolatban kérdezek.

Az oldal jobb felsõ sarkában írjátok, hogy a Norton 360 5.0 próbaverziója megtalálható a lemezmellékleten, azonban sehol nem találom.

A hiba hol található? Lemaradt a lemezrõl, vagy nem is lesz rajta, és az újságban van tévesen?

Elõre is köszi a választ!

Posted

Mivel a lap még nem volt a kezemben, ezért csak arról írnék, ami feltűnt a címlapon: macbook, notebook, ipad, e-book, thunderbolt (ami ismét a macbookhoz köthető), miközben van egy általános nyitólapos cikk, meg egy IE9, ami kicsit negatív felhangú.

Csak én érzem úgy, hogy valami book még hiányzik a címlapról? Mondjuk egy bookpolc, egy booktár, egy handbook, meg egy iBook?

Sorry az epés beszólásért, de ha már címlap...

Posted

20 éves a PCW... :ole: ...vagy nem. :hmm:

Posted
(Destroy-man @ 2011. április 9. 18:33) 434983[/snapback]

Itt van:

http://us.norton.com/downloads/trialsoftwa....jsp?pvid=n3605

Köszi a szándékot, de nem bírom letölteni. Azt a hibaüzenetet kapom, hogy az én országomból nem lehetséges a letöltés.

Egyébként még továbbra is fennáll a kérdésem, hogy a következő havi szám mellékletén megtalálható lesz?

[OP]Destroy-man
Posted

Megnéztem, magyarország tényleg nincs a listában, így megadtam Jamaicat. Ezekután azt írta, hogy nem érvényes a bankkártyám. Érdekes, 2 perce utaltam róla. Viszont googleban rákerestem úgy hogy Norton 360 5.0 trial mirror, és elég érdekessek a találati eredmények. :P Mondjuk az a cég, aki egy próbaverziós program letöltését ilyen módon korlátozza, azthiszem ezt megis érdemli. :)

Szerk.:

Bingel jobb volt a találat:

http://www.softpedia.com/progDownload/Nort...load-57328.html

Posted

Találtam egy ilyet is, talán jó lesz, igaz nem próbáltam:

<<KATT>>

Posted

Az újságban szó volt a Coral VideoStudio-ról. Az lenne a kérdésem, hogy az alábbi linken az angol verzió kezeli-e a magyar karaktereket? :huh:

Posted

Na most itt konkrétan 0% esélye van, hogy erre a kérdésre választ kapsz. Ellenben a videoszerkesztéssel foglalkozó témákban... :hááát:

Posted

Az áprilisi szám szerint átalakul a szerkesztõi csapat. Új írók lesznek. És van aki leköszön.

Posted

Ez már múlt idõ. Az áprilisi számot már java részt õk csinálták.

Posted

Annyi pontosítás az e-Book Reader cikkhez, hogy az Onyx Boox õsz óta támogatja a .doc file-okat.

Posted
(Spányik Balázs @ 2011. április 21. 23:56) 435525[/snapback]

Ez már múlt idõ. Az áprilisi számot már java részt õk csinálták.

És nem akarnak itt is bemutatkozni? :upsz:

Posted
(petzolkri @ 2011. április 21. 16:35) 435510[/snapback]

Az áprilisi szám szerint átalakul a szerkesztői csapat. Új írók lesznek. És van aki leköszön.

:hááát:

Dávid Csaba
Posted

Az, hogy a mostani számban bõvebb ismertetõt olvashattunk az e-olvasókról, azt jelenti, hogy a kiadó elgondolkodott egy új formátum bevezetésén? :fogatlan:

Posted

A falon van, az idõt mutatja, és vér csöpög belõle. Mi az?

Dávid Csaba
Posted

Õõõ... kakukkos óra?

Posted

Tisztelt Mindenki!

A PCWORLD név megtartása (ahogy azt a főszerkesztő megjegyezte, jogosan), nem divat kérdése, hanem egy jól bevált és ismert folyóirat neve, amit már csak ezek a tulajdonságok miatt is meg kell tartani. Mi lenne, ha divatként az éppen TRENDI" neveket használnánk a saját jój beváltak helyett, a divatot követve. Új név, új ember, új név új folyóirat, a régiek megszüntek, nincsenek, elmúltak, "kampec"!

A divat azért van, hogy a telített piacot egy kissé fellendítsék (mint például a göndörített frizura helyett, egy símára "lenyalt", pócsi sz....máriára emlékeztető, uniform, "TRENDI" frizuradivat, amit hosszú órák munkájával állíranak elő fáradságosan -- a lököttek), ami azonban nem a józan ész terméke, s amit pazarlásnak nevezünk, feleslegesen kidobott pénznek, már ahol nincs rá szükség, meg ahol a divatot követni akarónak meg kell szorítani a nadrágszíját az egyébként rosszúl fizetett delikvens esetén, csakhogy a divatot követne, nehogy már kigolyózzák maguk közül az amúgy szükséget nem szenvedők.

Mi az a PC? Egy olyan szerkentyű, amit egy személy használ, legyen az helyhez kötött, vagy hordozható, felhajtható fedéllel, vagy anélkül, vagy éppen más képernyő mérettel.

Nem ismerős? Ugyanez elmondható az asztali gépről, a laptopról, a notebookról, a netbookról, az iPadról, a tablet PC-ről, az e-bookról, stb., stb!

Namármost: ha mindez PC, akkor minek a nevet megváltoztatni! Nem?

Ami meg a magazin tartalmát illeti:

- igaz, hogy az interneten mindez megtalálható, de a netbook-ot azért mégsem lehet bevinni a legkisebb helyiségbe (nehogy a fedőlapra víz cseppenjen),

- minden egy helyen megtalálható, nem kell kutakodni utána,mert mások már egyrakásra halmoztak mindent,

- akinek meg nyelvismereti gondjai vannak, az saját anyanyelvén kapja azt ami érdekelheti,

- aki meg már mindent tud, az megspórol kb. 2000 forintot, mert nem muszáj megvenni!

No soroljam tovább? Szóval megvesszük a lapot, olvasgatjuk és ha valamit hiányolunk benne (mert akik írták, azoknak nem sikerült kitalálni, hogy nekünk mi hiányzik), akkor legfeljebb beírunk a Fórumba pár sort és ime, valamelyik köbvetkező számban már meg is jelenik, mert a "bértolnokok" szorgalmasan utána néznek és beírják. Köszönjük!

Elnézést, ha valakit megsértettem volna, de azért is ha nagyon lojális lettem volna. Ezért nem kapok fizetést sem, csak meg akartam köszönni a fáradozást!

Üdv mindenkinek.

U.I.: Ja! a helyesírási és elgépelési hibákért is elnézést kérek, de a nejem sürgetett, mert pizzát rendelt és az csak melegen jó!