Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Logitech Internet 350

Messor

Recommended Posts

Messor

Sziasztok!

Fél éve vettem egy Logitech Internet 350 vezetékes billentyûzetet, mely tökéletesen mûködik, kényelmesen használható.

A felhasználás során most jutottam el odáig, hogy átprogramoznám a gyorsgombokat. Hogy pontos legyek, a médialejátszót szeretném lecserélni egy másik programra (Winamp-ra).

A Logitech honlapján, és a neten böngészve sem találtam a billentyûzethez programot, a Windows 7 beépített illesztõprogramját használja.

Van rá mód, hogy átállíthassam a gombokat programozási ismeretek nélkül?

Remélem nem hagytam ki fontos adatot, ha igen, szóljatok.

A segítséget elõre is köszönöm!

Üdvözlettel

Kálmán

KGigi

Próbáld meg leszedni a Setpointot. Ha valamivel, akkor azzal lehet átprogramozni, a Logitechnek csak az van. A másik lehetőség valamilyen célprogram, amivel tetszőleges billentyű funkcióját meg lehet változtatni.

Messor

Kipróbáltam a Setpointot, de a billentyûzetet nem ismeri fel valamiért (újraindítás után sem).

A billentyûzet PS/2-es, és azt írja, hogy nem kell telepíteni, mert már fel van telepítve a szükséges szoftver.

Most viszont az egéren átállítja a görgõ gombját, ami most zoomként funkcionál, és nem "nyisd meg új lapon" gombként, és egyik funkció sem segít a választható listából.

Sajnos ez a Setpoint nekem nem vált be.

Vagy csak rosszul használom.

KGigi

Valószínûleg a billentyûzeted már nagyon régi, ezért nem támogatott. Próbáld meg ezt, vagy egy ehhez hasonló programot.

Messor

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget!

A linkek segítettek, rájöttem, hogy a windows a .cda fájlokat tette a multimédia gombra, és .cda-hoz társított programot nyitja meg.

A start menüben van egy programok társítása lehetõség, ahol a bsplayer-t átállítottam winamp-ra, és most már tökéletesen mûködik.

Üdvözlettel

Kálmán