Messor 0 Share Posted March 8, 2011 Sziasztok! Fél éve vettem egy Logitech Internet 350 vezetékes billentyûzetet, mely tökéletesen mûködik, kényelmesen használható. A felhasználás során most jutottam el odáig, hogy átprogramoznám a gyorsgombokat. Hogy pontos legyek, a médialejátszót szeretném lecserélni egy másik programra (Winamp-ra). A Logitech honlapján, és a neten böngészve sem találtam a billentyûzethez programot, a Windows 7 beépített illesztõprogramját használja. Van rá mód, hogy átállíthassam a gombokat programozási ismeretek nélkül? Remélem nem hagytam ki fontos adatot, ha igen, szóljatok. A segítséget elõre is köszönöm! Üdvözlettel Kálmán Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted March 8, 2011 Próbáld meg leszedni a Setpointot. Ha valamivel, akkor azzal lehet átprogramozni, a Logitechnek csak az van. A másik lehetőség valamilyen célprogram, amivel tetszőleges billentyű funkcióját meg lehet változtatni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messor 0 Author Share Posted March 8, 2011 Kipróbáltam a Setpointot, de a billentyûzetet nem ismeri fel valamiért (újraindítás után sem). A billentyûzet PS/2-es, és azt írja, hogy nem kell telepíteni, mert már fel van telepítve a szükséges szoftver. Most viszont az egéren átállítja a görgõ gombját, ami most zoomként funkcionál, és nem "nyisd meg új lapon" gombként, és egyik funkció sem segít a választható listából. Sajnos ez a Setpoint nekem nem vált be. Vagy csak rosszul használom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted March 9, 2011 Valószínûleg a billentyûzeted már nagyon régi, ezért nem támogatott. Próbáld meg ezt, vagy egy ehhez hasonló programot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata László 0 Share Posted March 9, 2011 Itt mindent megtalálsz: Idomítsunk billentyûzetet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messor 0 Author Share Posted March 9, 2011 Sziasztok! Köszönöm a segítséget! A linkek segítettek, rájöttem, hogy a windows a .cda fájlokat tette a multimédia gombra, és .cda-hoz társított programot nyitja meg. A start menüben van egy programok társítása lehetõség, ahol a bsplayer-t átállítottam winamp-ra, és most már tökéletesen mûködik. Üdvözlettel Kálmán Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts