biglali Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Segítsetek!!! Vettem egy 64-es vasat, Win 7el. A boltból úgy hoztam haza, hogy a tálcán és az asztalon ott vigyorgott két példányban a Zynga játékprogram logo-ja. Ha az ember túl van a hatodik X-en, már meggondolja mivel játszik. Sakk, vagy pasziánsz még elmegy. de egy ilyen gyermekded holmira rá sem bírok nézni. Sajnos az általam gyakorolt eltávolítási módszerek (törlés, uninstall) nem mûködnek. Ha keresem a telepítés helyét, a NET-en jelöli meg. Nem találom az induló prg-ok között, nem tudok vele mit tenni, pedig nagyon idegesít. Kérlek, írjátok meg, miként szabadulhatnék meg tõle? Köszönöm!
KGigi Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Próbáld meg a Revo Uninstallert. Ez eltakarítja a szemetet is.
biglali Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Az a vicc a dologban, hogy az uninstallerek nem látják, az msconfig-ban nem szerepel, a registry-ben sincs közvetlen nyoma, így nem tudok hozzányúlni
KGigi Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Úgy érted, hogy ott van a játékok között, de mégsem tudod eltávolítani? A Start menüben pl. nincs mappája?
SkyBird Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Nem tudom, mi a jó ég ez a Zynga, hogy játék vagy toolbar vagy is. Itt toolbart említenek. How to uninstall Zynga gamebar toolbar the easy way? Meg KGigihez hasonlóan egy programeltávolítót, a Perfect Uninstallert. Valahogyan el kell neki indulni, szolgáltatásként vagy bármi egyéb módon. Az Autoruns programmal is megnézhetõ, kiiktatható.
Recommended Posts