Nyapapa 0 Share Posted January 18, 2011 Üdvözletem! Elõrebocsátom, hogy egy nyugdíjas vagyok, aki így-úgy használja a gépet, de nemigen ért hozzá(és még angolul sem tud, ami azért itt kéne olykor)A konkrét problémám: van egy ADS DVD XPRESS DX2 -õm, amivel már dolgoztam, talán tavaly... Most szerettem volna egy kazettát lemezre írni, de amikor végigcsináltam a bejelentkezést, beállítást, az indításnál a preview gombra kattintva a következõ üzenetet adja : Building Direct Show Graph, Render Video Preview pin, Error Code: 0x80040218 A szûrõkonfiguráció az adatfolyamleképezéséhez a nem található Ha ezt kikattintom, jön a másik : CW0001: An error occurred during this operation. Please stop, then restart the application to remedy this problem. Nem értem, milyen szûrõt akar, a lemezrõl újratelepítettem, letöltöttem neki drivert, mégsem megy, pedig eddig kifogástalanul mûködött! Kérek sürgõs segítséget, lehetõleg még nekem is megérthetõ szinten!!! Elõre is nagyon köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts