seherezádé 0 Share Posted January 1, 2011 Boldog,Eredményes Boldog Új Évet kívánok a fórumozóknak ! Következõ kérdésem van:XPSP3 rendszerben Office 2007 Otthoni és iskolai verziót használok.Hogyan tudnám megoldani,ha beszkennelek egy pdf dokumentumot a gépbe tudjam szerkeszteni.(például egy nyomtatvány,amit szeretnék kitölteni géppel). Segítséget köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted January 1, 2011 http://www.pdftoword.com/ (Egyébként írásjel után szóközt teszünk.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 949 Share Posted January 1, 2011 Valószínűlegsehogy, mertazOffice2007csomagprogramjaialapbólnemkezelikaPDFformátumot. Illetveeznemteljesenigaz, mertrémlikminthavalamelyikszervizcsomaggalbelekerültvolna. Mindjártutánanézek. Addigis, nekedisboldogújévet! --- Eremitmegelőzött, deazértutánanéztem: megnyitninemtudják, csakmenteniPDFformátumba. Tehátténylegmuszájleszvalamilyensegédprogramothasználnihozzá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted January 2, 2011 Pár napja volt a PDF to PPT konverter a Giveaway of the Day. Nagyon ügyes, bár szerintem a szkennelt dolgokkal nem tudna megbírkózni õ sem. Esetleg meg lehet próbálkozni a pdf-et valamivel tiff-be vagy ps-be elmenteni és az Office Document Imaging-al beolvasni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 949 Share Posted January 2, 2011 A PDF-et egyszerûen nem arra találták ki, hogy utólag szerkeszthetõ legyen. Vagy ha mégis, akkor arra van az Acrobat. Ez az elsõ 2011-es bölcsességem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted January 3, 2011 A Foxit PDF Editort használom. Alap dolgokra nekem megteszi. Törölni, mozgatni lehet. A hozzáírás is elmegy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seherezádé 0 Author Share Posted January 8, 2011 Köszönöm SkyBrid hozzászólásod, hasznos számomra, már használom. Elnézést kérek a késõi reagálásért. ui: eremit ! Tettem írásjel után szóközt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 949 Share Posted January 8, 2011 Én hiányoltam, úgyhogy nagyon örülök, és én is teszek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts