Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Csere után fagynak a játékok

Recommended Posts

Posted

Van egy nem mai gépem: X2 4400+, 2GB Dual DDR2-800, Ati x1550. A játékok amivel játszom: Cod 2, TDU, Race driver Grid. Ezzel a vga-val a cod 2 ment elfogadhatóan, a többi játék természetesen lassan ment. Emiatt szereztem egy másik kártyát, Nvidia 6800 GS, egykor nagyon kemény kártya volt, eltávolítottam az ati drivert, majd betettem ezt és telepítettem a legújabb forceware-t. Cod 2-ben hihetetlen a javulás, hibátlanul fut, a TDU viszont a menüben szaggat, 10-20 másodpercenként mozdul meg az egér. A race driver grid elindul, vajpuhán fut, majd verseny közben fél percenként megáll a kép, a hang folyamatosan akadozik, majd valamennyi idõ után megy tovább és újra jó ... fél percig. Újraraktam a rendszert (Win 7) driverek fel, tdu fel, és ugyan ez a probléma. Már a menüben sem tudok navigálni, mintha enné a procit, de nem, mert Alt+Tab leütésére azonnal reagál a gép, és a windows fut rendesen.

Mivel kezdjem a hibakeresést? A hardver biztos hogy elég ezekre a játékokra.

Posted

Teljesen független a grafikai beállításoktól. Most letöröltem a Forcewaret, és a win 7 saját WDM driverével ment a TDU egy darabig, örültem is hogy driver gond lesz, de hirtelen megállt megint.

Posted

Közben felkerült egy XP egy régi (2006) driverrel, és minden játék hibátlanul fut. Nem szeretnék XP-t használni, nyilván a win 7 nem szereti az 5 éves VGA-t. Milyen drivert használjak win 7 alatt hogy összebarátkozzon a kártyával? A legújabb win7 driver kizárva, esetleg valami módosított kellene, csak nem találtam róluk semmit.