Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Csere után fagynak a játékok


szorosmokus

Recommended Posts

szorosmokus

Van egy nem mai gépem: X2 4400+, 2GB Dual DDR2-800, Ati x1550. A játékok amivel játszom: Cod 2, TDU, Race driver Grid. Ezzel a vga-val a cod 2 ment elfogadhatóan, a többi játék természetesen lassan ment. Emiatt szereztem egy másik kártyát, Nvidia 6800 GS, egykor nagyon kemény kártya volt, eltávolítottam az ati drivert, majd betettem ezt és telepítettem a legújabb forceware-t. Cod 2-ben hihetetlen a javulás, hibátlanul fut, a TDU viszont a menüben szaggat, 10-20 másodpercenként mozdul meg az egér. A race driver grid elindul, vajpuhán fut, majd verseny közben fél percenként megáll a kép, a hang folyamatosan akadozik, majd valamennyi idõ után megy tovább és újra jó ... fél percig. Újraraktam a rendszert (Win 7) driverek fel, tdu fel, és ugyan ez a probléma. Már a menüben sem tudok navigálni, mintha enné a procit, de nem, mert Alt+Tab leütésére azonnal reagál a gép, és a windows fut rendesen.

 

Mivel kezdjem a hibakeresést? A hardver biztos hogy elég ezekre a játékokra.

Link to comment
Share on other sites

Pjotr

HDR

Link to comment
Share on other sites

szorosmokus

Teljesen független a grafikai beállításoktól. Most letöröltem a Forcewaret, és a win 7 saját WDM driverével ment a TDU egy darabig, örültem is hogy driver gond lesz, de hirtelen megállt megint.

Link to comment
Share on other sites

szorosmokus

Közben felkerült egy XP egy régi (2006) driverrel, és minden játék hibátlanul fut. Nem szeretnék XP-t használni, nyilván a win 7 nem szereti az 5 éves VGA-t. Milyen drivert használjak win 7 alatt hogy összebarátkozzon a kártyával? A legújabb win7 driver kizárva, esetleg valami módosított kellene, csak nem találtam róluk semmit.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...