Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Canon IP4300

puschkin

Recommended Posts

puschkin

Sziasztok!

Van egy PIXMA IP4300 nyomtatón, szépen teszi a dolgát, meg vagyok vele elégedve, csak egy problémám van vele. Nem szívesen vennék több ezer forintos gyári patronokat hozzá, de a sárga szinbõl egyszerûen csak a gyári patronnal hajlandó mûködni. Az összes többi színhez használhatom a 300 Ft-os utángyártott patronokat, de a sárgáról hiába teszem át a chip-et, meg se nyikkan. Most vettem chip-es utángyártottat, világít is a piros led, de nem hajlandó vele nyomtatni :dühös:

Találkozott már valaki hasonlóval? Van esetleg ötletetek mit lehetne megpróbálni?

• 1 month later...
puschkin

sziasztok!

korábbi problémám megoldódott, találtam utángyártott patront, amivel megy :)

Most sajnos más jellegû problémába ütköztem:

Ha fekete-fehér képet akarok nyomtatni, akkor ha simán kinyomtatom (semmit sem beállítva), akkor szépen kinyomja. Ha viszont a nyomtatási minõségen, papírtípuson állítok, akkor zöldes lesz az egész kép nyomtatás után. Próbáltam már mindent, de nem jövök rá miért csinálja ezt, illetve mi lehet a megoldás.

Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.

• 2 months later...
konkam05

Sziasztok!

Canon iP4300. Amióta elkezdtem a drága gyári helyett utángyártottat használni, gondok jelentek meg. A z még érthetõ, h hamar fogy. Fogyik. De az már aggaszt, h a PGBK5 nagy fekete kaziból nem fogy a festék, a feketét is a színes 8-as kaziból rakja össze. Gyorsan kicseréltem újra gyárira minden kazit (jó drágán) - és a jelenség maradt: az 5-ös nem fogy, a 8-asok meg pillanatok alatt... van vkinek Valami ötlete, mit lehet csinálni? :(