payskin Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Csiribí-csiribá, legyen itt egy címlap! -> KÉP
Dávid Csaba Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Lapozgató még az októberi, pedig e-magazinban már a novemberi is megjelent. D-PCW formátumban még sajnos szintén csak az októberit lehet megvenni.
Dávid Csaba Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Igyekszem, nagyon-nagyon igyekszem... csak hát... tudod... 5 éjszakás műszak után kellene már egy kis felüdülés... OK, akkor idén még maradok az e-magazinnál.
petzolkri Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Ma du. megtaláltam a magazint a postaládámban, jó végre olvasgatni belõle. A sors fintora, hogy amióta elõfizetõvé léptem elõ, azóta sorra zárnak be az újságos bódék a környékemen, ahol eddig vásároltam. No persze nem miattam, ilyen a piacgazdaság, manapság nem nagyon éri meg trafikosnak lenni. Még jó, hogy mostantól házhoz jön a magazin. Mindenkinek jó olvasást!
Dávid Csaba Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Úgy tűnik, hiába a türelem. November 4-e van, már a nyomtatott lapok is kint vannak. Hamarabb jut kedvenc magazinjához, a D-PCW-t a nyomtatott megjelenés előtt két nappal korábban kapja "kézhez", azaz töltheti le. Jelenleg a legutolsó megvásárolható D-PCW lapszám: 2010/10.
Bata László Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Hali! Elnézést a késésért, dolgozunk a problémán! Rajtunk kívül álló dolgok miatt baj van a feltöltési rendszerrel, éppen próbáljuk magához téríteni. Remélhetõleg ma estig megoldódik a probléma, és kint lesz a novemberi lapszám a szerveren.
petzolkri Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Az őszi szünet végett volt időm olvasni, és lassan kiolvasom a magazint. A mesterfogások rovat, megint nagyot alkotott, jó a linux sorozat, websuli, matroska cikk. A cinlapsztorik is érdekesek voltak. Csak így tartalmasan tovább. Jók az újságban az arányok. (A telefon téma mérsékelve érdekel, azokat felületesen olvasom, vagy átugrom.) A Pc tv-ben is alaposan kivesézték az LG telefont, már már unalomig, aprólékosan. Nekem hiányoznak azok a hardver összeszerelő tv adások, amit sok évvel ezelőtt láttam tőletek, sokat lehetett tanulni belőle. És most jó volt a hang, nem volt zavaró a zene se.
nylontacsko Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 (edited) Teljesen új olvasóként, csak egy kérdés merült fel a lappal kapcsolatban: Miért nem olvastam én ezt eddig? Edited January 26, 2013 by Godzillamessage
payskin Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Ennek nagyon örülök. Mindazonáltal rá tudlak-e beszélni, hogy elolvasd a fórumszabályzatot is? Például, hogy hogyan rendelkezik az aláírásokról, hm?
nylontacsko Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 A szabály nem ismerete, nem mentesít annak betartása alól. Ennek szellemében intézkedtem is A szabályzatot pedig átrágom
MOSAIC Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Sziasztok! Most csak a magazin elõlapjáról szeretnék néhány mondatot írni. Már régóta szúrja a szemem a PC World alatti szöveg rész. Egy ideje levettétek a "Dupla dvd 9GB"-ot a bal felsõ sarokból. A mostani helyén nem mond semmit, szerintem a régi helyén jobb helyen volt. A www.pcworld.hu részt pedig letenném az eladási ár keretes részébe. Ott szerintem feltûnõbb lenne, mivel sokan az árat is nézik. A betûmérete maradjon akkora mint a novemberi számnál van. A "megbízható tanácsok profiktól" részt és az után következõ részt még nagyobb betûméretre venném és a PC World eleje alá csúsztatnám be. S hogy az egész mindig olvasható is legyen, az egészet egy színes csíkba tenném, amely havonta más-más színû lenne. Remélem érthetõen fogalmaztam. Minden más rendben van. A belsõ tartalomról majd késõbb még írok!
Get_in_the_Game Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Sziasztok! Ez talán picit off lesz, de nem tudom hova írjak. Egy kis segítség kéne. Vizsgadolgozatot szeretnék írni valamilyen eszköz fejlõdéstörténetérõl. Ha valaki tudna mondani olyan lapszámokat, amiben bármilyen eszközrõl találok rövidebb hosszabb fejlõdéstörténetet, azt megköszönném. Elkezdtem átlapozgatni az újságokat, de rengeteg van, szóval egy kis infó jól jönne. Üdv.: Gábor
Ötvös Tomi Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Már régóta nem veszem a lapot. Tele van reklámmal, régen sokkal jobb volt.
payskin Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Legyünk konstruktívak! Milyen változásokat javasolsz ahhoz, hogy újra megvedd?
Greene Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Mint rendszeres olvasó úgy gondolom, hogy sajnos kétszer annyit az emberek 90% nem fog/tud fizetni egy reklámmentes PCW-ért. Viszont a magazinnak van egy jó tulajdonsága: (el) lehet lapozni.
petzolkri Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Én régóta veszem a lapot és átlagosan nagyon meg vagyok elégedve vele. Apropó megyek haza és látom valami ott csücsül a postaládában, hát mi is lehetne? A Pcworld jött meg, Mikulásra, elõre, de jó, hogy elõfizetésre váltottam, egyszer kell kiszorítani az éves díjat és utána jön szépen idõben. Mindenkinek ajánlani tudom.
Dávid Csaba Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Ebben a hónapban (mármint decemberben) az e-magazin olvasói vehetik elő az év végére félretett türelmük egy részét.
Sz. Ago Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Sziasztok! Hol lehet venni HP Omni 100 PC -t? Mindenhol kerestük, de nem találtuk . Remélem tudtok segíteni. :ole:
Sz. Ago Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Nagyon köszi . Elvileg Magyarországon is lehet kapni...
Sz. Ago Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Lehet, hogy még várni kell néhány hetet mire megjelenik.
Recommended Posts