Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Hypercam videófelvételi problémák


TheComputerNerd

Recommended Posts

TheComputerNerd

Hy

Az a nagy problémám van, hogy a hypercam egész egyszerûen megbolondult: felvétel közben úgy tûnik, minden oké, de amikor megnézem a felvételt, látom, hogy a a képernyõ teljesen más színû, csupa zöldes neonszínû minden a felvételen és egész egyszerûen nem vágom, mi lehet a gond. Próbáltam már újratenni, a hiba ugyanúgy megmaradt és mellesleg az összes hypercamhez hasonló progi is ezt produkálja, egyedül a fraps Mûködik rendesen

Ilyenkor mi lehet a probléma? Vista-t használok, nagyon sok ideig tûrhetõen futott a progi, csak az utóbbi idõben bolondult meg

Ilyenkor mi a teendõ? :huh:

Elõre is ksözi a segítséget

Link to comment
Share on other sites

payskin

Nem tudom, észrevetted-e, hogy napok óta "követlek", és hozzászólok azokhoz a témákhoz, amikhez te is hozzászóltál. Nem láttam, hogy akár reagáltál, akár olvastad volna, amit írok, pedig nem viccből csináltam.

 

Az, hogy az új fórumtag bizonyos darabszámú hozzászólásig nem tud új témát nyitni, nem viccből van. Ha viszont olyan kérdésed van, aminek még nincs témája, NEM AZ A MEGOLDÁS, hogy minden szembejövő témába írsz valamit, amíg el nem éred a bizonyos darabszámot! Hanem elfáradsz a fórum használatával kapcsolatos témába, és elmeséled, hogy neked ezzel a programmal van problémád, nyissunk neki egy témát, hogy megírhasd. És akkor nyitunk.

Link to comment
Share on other sites

TheComputerNerd

Oké, bocs

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
nagysoma

nekem is lenne egy kis bajom

 

a hypercam hang menüjében is bejelölöm,hogy hangfelvétel,az AVi fájl menüben is,de nem vesz fel csak képet.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
Razor1911

nagysoma: Ezt csináld meg Vezérlõpult--->Hang és Audió eszközök--->Audió fül--->Hang felvevõ(nem tudom hogy van mert angol XP-m van)-->Hangerõ és onnan pipáld be a Stereo Mix opciót, és akkor elméletileg jónak kell lennie. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...