TheComputerNerd Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Hy Az a nagy problémám van, hogy a hypercam egész egyszerûen megbolondult: felvétel közben úgy tûnik, minden oké, de amikor megnézem a felvételt, látom, hogy a a képernyõ teljesen más színû, csupa zöldes neonszínû minden a felvételen és egész egyszerûen nem vágom, mi lehet a gond. Próbáltam már újratenni, a hiba ugyanúgy megmaradt és mellesleg az összes hypercamhez hasonló progi is ezt produkálja, egyedül a fraps Mûködik rendesen Ilyenkor mi lehet a probléma? Vista-t használok, nagyon sok ideig tûrhetõen futott a progi, csak az utóbbi idõben bolondult meg Ilyenkor mi a teendõ? Elõre is ksözi a segítséget
payskin Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Nem tudom, észrevetted-e, hogy napok óta "követlek", és hozzászólok azokhoz a témákhoz, amikhez te is hozzászóltál. Nem láttam, hogy akár reagáltál, akár olvastad volna, amit írok, pedig nem viccből csináltam. Az, hogy az új fórumtag bizonyos darabszámú hozzászólásig nem tud új témát nyitni, nem viccből van. Ha viszont olyan kérdésed van, aminek még nincs témája, NEM AZ A MEGOLDÁS, hogy minden szembejövő témába írsz valamit, amíg el nem éred a bizonyos darabszámot! Hanem elfáradsz a fórum használatával kapcsolatos témába, és elmeséled, hogy neked ezzel a programmal van problémád, nyissunk neki egy témát, hogy megírhasd. És akkor nyitunk.
nagysoma Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 nekem is lenne egy kis bajom a hypercam hang menüjében is bejelölöm,hogy hangfelvétel,az AVi fájl menüben is,de nem vesz fel csak képet.
Razor1911 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 nagysoma: Ezt csináld meg Vezérlõpult--->Hang és Audió eszközök--->Audió fül--->Hang felvevõ(nem tudom hogy van mert angol XP-m van)-->Hangerõ és onnan pipáld be a Stereo Mix opciót, és akkor elméletileg jónak kell lennie.
Recommended Posts